Maitorahka - Edullinen proteiinipommi

Meta title: MAITORAHKA – EDULLINEN PROTEIINIPOMMI

Meta description: Parhaat maut, lisukkeet ja tipsit treenaajan arkeen.


Minä olen aina kuvitellut, että lämpötilanvaihtelut vaikuttavat koostumukseen eniten. Esim kesäisin, jos vien rahkoja kotoa töihin välipalaksi ja ne lämpenevät matkalla, niin koostumus muuttuu uudelleen työpaikan jääkaapin ja matkan lämpenemisen vaikutuksesta. Olen hieman ihmetellyt miksi niissä on noita eroja mutta enpäs ole pahemmin vertaillut päivämäärien perusteella. Täytyy olla tarkkana seuraavan rahka erän aikana.
 
Mä eka ajattelin et wtf, koostumus muka päivämäärän mukaan, haistakaa p...Mutta kappas, ostin tänää taas ehrnamia pienen lastin ja sattuikin olemaan juuri tuota 23.7. päivämäärällä olevaa. Nam nam nam nam nam! Jogurttia :) :kuola:
 
parhaan rahkan saa ku laittaa lirauksen rypsiöljyä sekaan ja sekoittaa sen jogurttimaiseksi niin että öljyä ei erota seasta NAM NAM
 
Otin tuossa ensi hätään välipalaksi päivämäärän 9.7. Ehrnamia ja molemmat onneksi jugurttia! Eli koostumus ei riipu iästä, onhan tuo 23.7. verrattuna jo aika vanhaa tavaraa kun päiväys tulee kohta vastaan.
 
Täytyy itekin ottaa vähän sanoja takasin, nimittäin 23.7 päivätty rahka on pehmeämpää kuin mitä tähän asti on ollut. Ja olevinaan paremman makustakin.
 
Miks ne pitää väkisin siitä purkista raakana vetää? Kauheen riesan näköjään vaa aiheuttaa ku koostumuksia ja päivämääriä vertaillaan.

Aivan sama onko HIEKKALAATIKKO vai VESIPUISTO, kun heittää blenderiin ja mehut+maidot+marjat, niin ongelma ratkastu.
Aina hyvää ermannia, ei tuu yökköä missään vaiheessa ja voi vaikka kaataa naamioon 10 sekuntiin.
 
Purkista päin se on niin helppo vetää naamariin. En mä jaksa kaupasta kantaa mehuja, keittoja ja marjoja sotkeakseni niillä blenderin, joka pitäis käytön jälkeen putsata. Eikä tuo mainitsemasi soosi ole enää rahkaa, vaan litkua. Rakenne on tärkeä.

Koko ketju on rakenteesta, ei mausta. Rahkan maustamisketju löytyy foorumilta erikseen, laita ohjeesi sinne.
 
Koko ketju on rakenteesta, ei mausta. Rahkan maustamisketju löytyy foorumilta erikseen, laita ohjeesi sinne.

Mun pointti ei nyt ollu itsessään se maustaminen, vaan se että sen rahkan koostumuksen saa sekottamalla aina samanlaiseks.
Eikä tarvii blenderii, eikä lusikkaa, vispaa sormella siinä purkissa sitä ni ei tarvi tiskata mitään.

Mainitsin nyt vaan ohimennen ton kauheen vaivalloisen maustamisen ku tää on aina tätä et "eihän se hyvää oo, mut syön kuitenkin ku oon kova äijä"
Laita suolaa siihe, sit se on vielä pahempaa, kelaa oisit vielä kovempi äijä!
 
Se 'vesi' on heraa, eli varmaa koko puketin ravinteikkain partikkeli...
 
Tätä lukiessa tekee mieli lähteä ostamaan Ehrnmannia. Vaikka on maitoallergia. On se maar ni hyvää ku osuus jogurttinen kohdalle!
 
Kyllä kannattaa, minkään muun elintarvikkeen osto ei anna samanlaista jännityksen tunnetta kuin Ehrmann-rahka. Pienet allergiset oireet aina kestää kun kyse on kumminkin suurista elämyksistä taviksen oravanpyörässä.
 
Dear Eki,
Mikään aloituspostauksessa mainituista rahkatyypeistä ei kuulosta tutulta ja minusta kaikki ehrmannit ovat lähes samanlaisia. Olenko normaali?
 
Dear Eki,
Mikään aloituspostauksessa mainituista rahkatyypeistä ei kuulosta tutulta ja minusta kaikki ehrmannit ovat lähes samanlaisia. Olenko normaali?

Putosin :D

Mä taas olen huomannut eroavaisuuksia, mutta epäilen sen johtuvan siitä miten kauan ne seisoo jääkaapissa syöjäänsä (minua) odottamassa.
 
Onko kukaan huomannu ehrmanneissa viimeaikoina suoranaista PASKAN makua? Jos on joskus vieraillut navetassa niin tietää, miltä maistuu ehrmann + navetan "aromi". Kamalaa.

Ostin kesäkuussa lavallisen 28.6-ehruja, piti kaikki heittää menemään. Maku oli järkyttävä.

Nykyään pitää käydä 2x kaupassa, eka ostamassa testi ehrmann ja sitten jos hyvää niin äkkiä hamstraan koko lava.
 
Juuri kauppaan tulleet tuoreet yksilöt on kyllä hyviä, tosi kuohkeita. Mutta aina pelkälteen olen noita syönyt (ehkä joku 1200 kpl) ja voittaa Valion vastaavat sata nolla. Valion koostumus on semmosta että pelkälteen melkein vaikeaa syödä ja maku hirveä. Tosin sitä ei olekkaan tarkoitettu raakana syötäväksi, toisin kuin Ehrmann jossa lukee "Snack Ready".
 
Mä söin kuukaus sitten savuhermannin. Maistui siis savu siinä. Ei ollut mikään nautinto. Tänään söin 2 jugurttia. Tohon hiekkalaatikkoon en oo vielä törmänny ja toivottavasti en törmääkään.
 
Jooh olen itsekin havainnut tämän valitettavan muutoksen ehrmannin ennen niin maistuvissa rahkoissa. Tästä syystä olen siirtynyt kokonaan lidlin milbona rahkoihin. Valitettavasti sitä saa vain 500g purkeissa jonka syöminen onkin sitten jo isompi urakka kuin sopivat 250g pikkupurkki
 
Back
Ylös Bottom