- Liittynyt
- 22.3.2012
- Viestejä
- 46
Jogurtti on ihan syötävää (mansikka-mustikka testattuna). Rahka ei henk. koht. uppoo.. Pitäs opetella tykkäämään ;)
Keräsin vähän vertailustatseja (g/100g):
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]PROfeel rahka[/td]
[td]PROfeel jogurtti[/td]
[/tr]
[tr]
[td]proteiini[/td]
[td]11,0[/td]
[td]7,0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hiilihydraatit[/td]
[td]9,6[/td]
[td]7,0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rasva[/td]
[td]0,2[/td]
[td]1,0[/td]
[/tr]
[/table]
Keräsin vähän vertailustatseja (g/100g):
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]PROfeel rahka[/td]
[td]PROfeel jogurtti[/td]
[/tr]
[tr]
[td]proteiini[/td]
[td]11,0[/td]
[td]7,0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hiilihydraatit[/td]
[td]9,6[/td]
[td]7,0[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rasva[/td]
[td]0,2[/td]
[td]1,0[/td]
[/tr]
[/table]
Se miinuspuoli kylläkin löytyy, että jauho pitää sekoittaa todella hyvin sinne sekaan ettei jää paakkuja.
!!