- Liittynyt
- 18.4.2002
- Viestejä
- 1 464
Olen yrittänyt löytää maitorahkan GI-lukua, mutta ei löydy. Olisiko kenelläkään tietoa, mikä se on maustamattomalle hyla- ja normaalirahkalle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Miten niin? Eikös se ole sitten jo nopeammassa muodossa kuin laktoosi vai miten se meni...?Originally posted by Kalmiron
Hyla tuotteet ovat kuitenkin parempi vaihtoehto, sillä niissä maitosokeri on pilkottu.
Kyllä tuolla varmasti voimaa ja lihasta löytyy, mutta kysymys kuuluukin: miksi bulkata pikajuoksijan fysiikkaan 25 kg painoa lisää? Oliko tarkoitus tiputella nyt sitten pois sitä? Mun mielestä hieman liian raju bulkki... Mutta, kuten sanottu, kokoa löytyy, mutta lookki muuttuisi aivan täysin, kun dieettaat hieman ja niveltaipeista lähtee nesteet ja rasvat.Originally posted by Maitorahka
Takana n. 25 kg "bulkki" joten rasvaakin löytyyy.. Lähtötaso oli kohtuullinen pikajuoksutaustan takia.
Originally posted by Maitorahka
No alunperin mulla oli tavotteena sellanen 5-10 kg massanlisäys, mutta kun sitä painoa alko sitten kertyä, niin ajattelin että antaa mennä vaan. Keväällä sitten yritän poltella tota rasvaa pois..
Originally posted by Maitorahka
Heittäkääpä joku villi veikkaus, että paljonko on noissa kuvissa rasvaa?