Maahanmuutto

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Puolan rajalla ammutaan jo varoituslaukauksia. Mitenkähän meidän pojat toimisi vastaavassa tilanteessa?



Toissapäivänä jotain videota kattelin, nii siellä oli rajavartija kuollut kun tunkeutujat heittänyt jollain omatekosella keihäällä rintaan. Ilmeisesti olivat pikana sitten eduskunnassaan säätänyt luvat, että saa kosauttaa nappia otsaan tunkeutujille jos yrittävät vielä samaa.
 
Kunnian vuoksi kadonneet



Näille tuntuu olevan ihan perus naida lähisukulaisia.

Tämä vielä hyvänä esimerkkinä, kuinka näillä ei ole mitään halua antaa edes omien lasten integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan.
Saman jutun just katoin. "Ei voida näille mitään" sanoo herra poliisi. No mitäs jos sen turvapaikan menettäisi automaattisesti, jos lähtisi lomalle sinne maahan mistä on tullut. Selvästikään sille turvapaikalle ei silloin ole enää tarvetta. Vihervasurit huutaa että älkää miehet raiskatko, mutta tämä onkin sitten sitä parempaa raiskausta. Hienokulttuuria jopa.

 

Mieltään saa osoittaa ja vaatia mitä huvittaa, mutta toivottavasti tällaiselle laitetaan stoppi sitten kun tuhansia vuosia vanhaa lapsenraiskauskulttuuria vaaditaan laiksi meillä päin. Joku raja pitää olla vapaudessakin. Sinä päivänä on aika todeta, että maahanmuuttopolitiikassa tehtiin virheitä ja IT-alan työvoimapulaa paikkaamaan saapuneen vuohenraiskaaja Muhammedin on aika pakata kimpsunsa ja painua vittuun. Saa käyttää minua vastaan. Seison mielipiteen takana myös kymmenen vuoden päästä. Eikä sisällä kiihottamista kansanryhmiä vastaan, vain tätä luolamiesten väkivaltaista kulttuuria vastaan, jota vanhoillinen ääri-islam edustaa.
 
Vigelius jauhotti kyllä hyvin Biaudetin ja Nasiman A-Studiossa.

 
Vigelius jauhotti kyllä hyvin Biaudetin ja Nasiman A-Studiossa.

Jumalauta mikä bisnes tosta tulee. Tunisialle maksetaan miljardi euroa että se ottaa vastaan näitä ihmisiä. No niidenhän todellakin kannattaa sitten tuuppaa niitä takas tänne ja taas ottaa samat naamat uudestaan ja rahaa tulee.
 
Jumalauta mikä bisnes tosta tulee. Tunisialle maksetaan miljardi euroa että se ottaa vastaan näitä ihmisiä. No niidenhän todellakin kannattaa sitten tuuppaa niitä takas tänne ja taas ottaa samat naamat uudestaan ja rahaa tulee.

Tuohan voisi olla meidän uusi Nokia. Perustetaan jonnekin korpeen joku jättiläismäinen suljettu pakolaisleiri ja lennätetään kaikki turvapaikanhakijat euroopasta sinne maksua vastaan. Järkätään vielä joku systeemi missä suvakit yms. vois mennä sinne töihin ja auttamaan.
 
Kyllähän tuo loppuu jos kaikki lähetetään Tunisiaan ja siellä annetaan vaan teltta, laihaa sopaa eikä päivärahaa tupakkiin. Menee laittomalta mamulta ansaintalogiikka rikki ostaa salakuljetusmatka EU:hun. Mutta jos lähetetään vain osa muka tiukennuksena politiikkaan Tunisiaan ja niistäkin otetaan vielä osa takaisin, niin tehdään vaan systeemistä vieläkin kalliimpi ja monimutkaisempi meille itselle plus Tunisiasta tulee varmaan aika järkky maa. Tosin joku sielläkin rikastuu sitten tällä EU vatuloinnilla.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom