• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM Hotmail blockannut koko palveluntarjoajan verkon. Jos et saa vahvistusmailia, mailaa mike at pakkotosto.com nimimerkkisi

Maahanmuutto

Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
"Mutta sosiodemografisten tekijöiden vakioinnin jälkeenkin Afrikasta ja Lähi-Idästä kotoisin olleiden miesten raiskausrikollisuuden taso oli edelleen kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin nähden.

Lisäksi seitsemän muun maahanmuuttajaryhmän rikollisuustaso jäi tilastollisesti merkittävästi syntyperäisiä suomalaisia korkeammaksi."


....Eli vaikka kuinka kiännetään ja viännetään ja valkopestään ....niiin suvakkien murheeksi MaTu:t ovat yliedustettuina raiskaajina.
:confused: mahtaa suvakkeja harmittavan .....


"So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
Video vuodelta 2007. Meininki ei ole muuttunut.


MaTu-täti toi esiin ponnekkaasti että vaikka IT-alalla turvin yritetäään luoda kasvua maassamme niin monikulttuurilliselle väestölle olisi luotava edellytyksiä harjoittaa perusduunia.....

:eek:

Siis ....... kantasuomalaisia ajetaan kouluttamaan itseään ja maahamme haalitaan lisää suomenkieltä osamatonta ja jopa täysin kouluttamatonta matalapalkkaväkeä ..... joille pitäisi löytyä torimyyjän ammattia ja kebabinpaistajan duunia..... Näillä eväillä sitten kohti Uutta Uljasta Hölmölää !
"So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
Siinä on Hölmölän Prinsessoilla ollut torttu kovilla kun joukko kiimasia karvakäsiä on höylännyt vuorotellen 5 kk ajan .......


11 epäiltyä ..... ja vasta Oulussa ..... tosiasiassa tapahtumia on satoja.... huomioiden MaTu:n rikastumisalueet..... Pääkaupunkiseutu..... Turku jne...."So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 

Avv

Liittynyt
25.8.2005
Viestejä
1 541
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592

Allekirjoittaneet esittävät, että säädetään laki GCM:stä. Lain tulee sisältää tekstin, että kyseinen GCM-sopimus on katsottava virheellisesti tuoduksi Suomen yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja on sitä kautta Suomessa kaikilta osiltaan toimivallan ulkopuolella. Sitä ei saa käyttää minkäänlaisena oikeuslähteenä eikä siihen saa vedota Suomen ulko- tai sisäpolitiikkaa määriteltäessä.
 
Liittynyt
23.8.2004
Viestejä
1 380
Tää on jo klassikko. Mykkänen oli A-Studiossa kaverina joku professori yliopistosta (vihreä nainen) puhumassa Oulun tapahtumista. Ylllättäen sieltä naisen suusta tulee "kyllä suomalaisetkin raiskaa" ja "ei näitä asioita peitellä". Eihän olisi oikea vihreä jos ei muistaisi sanoa noin.

https://areena.yle.fi/1-4233602
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
Tää on jo klassikko. Mykkänen oli A-Studiossa kaverina joku professori yliopistosta (vihreä nainen) puhumassa Oulun tapahtumista. Ylllättäen sieltä naisen suusta tulee "kyllä suomalaisetkin raiskaa" ja "ei näitä asioita peitellä". Eihän olisi oikea vihreä jos ei muistaisi sanoa noin.https://areena.yle.fi/1-4233602
Keskustelussa oli vieraana Johanna Niemi joka on prosessioikeuden professori Turun yliopistossa. Hän toimii tasa-arvon ja sukupuolen tutkimukseen keskittyvänä Minna Canth -akatemiaprofessorina kaudella 1.1.2015–31.12.2019.

Tiivistettynä .... jossun suusta:
..... kantikset seksuaalisesti pahoinpitelevät/ /ahdistelevat/ raiskaavat seinien sisäpuolella omaa väkeään/tuttujaan/sukulaisiaan joista ei puhuta ..... pölliisille..
.... Ulkkikset seksuaalisesti pahoinpitelevät/ /ahdistelevat/ raiskaavat muita kuin perheensä jäseniä / sukulaisia ja ulkosalla .... ja näistä ilmoitellaan sitten pölliisille...

Mykkänen: ..... ööööö jotain tarttis ny tehdä......


Käytännössä .... Näistä lastenraiskauksista yms. puhutaan nyt hetkenaikaa mediassa.... sitten ne unohdetaan. Jonkin ajan kuluttua (sanotaan nyt vaikkapa 5 vuotta) asia nousee jossainpäin Hölmölää pinnalle ...ja taas sama ralli alkaa .... poliitikot ovat hipihiljaa ja sisäministeri latelee latteuksia ja A-studioon tms. paskanjauhantapaneeliin tulee joku professorin tms. tittelin omaava laukomaan aivopierujaan. .... Mikään ei muutu ... paitsi MaTu:a virtaa yhä enemmän ja enemmän Hölmöläämmme..


Muistelkaapa vain miten kävi noiden Pariisin, Berliinin, Lontoon, jne jne muslimiterroristienkin iskujen jälkeen... .............................................. pian nekin unohtuivat ......... ja sama meno senkun jatkuu
... Tää peli on menetetty jo helvetin kauan aikaa sitten ....."So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.6.2015
Viestejä
80
Todellisten raiskausten suhteen on ulkomaalaisten tekemä osuus vielä suurempi. Tarkoitan että todellisuutta sotkee nämä kännihommat, joissa ihmiset on juovuksis ja seuraavana päivänä väitetään että yöllä tapahtui raiskaus. Toki voi jokunen olla perätön niistäkin joissa väitetty raiskaaja on ulkomaalainen.

Mutta onko siitä tilastoa, että paljonko esim viimevuonna tai vaikka 10 vuoden aikana on selvät kiistattomat puskaraiskaukset ollu jonkun muun kuin mamun tekemiä? Voi olla että on joinain vuosina 100 % ns puskaraiskauksista mamujen tekemiä? Kantikset on lähes poikkeuksetta näissä tapauksis esim vaikeammin autisteja (en väitä että autismi sinänsä tekee kenestäkään raiskaajaa mutta you know..) tai selkeästi psyykkisesti sairaita jne, silloin harvoin kun niissä tekijänä kantasuomalainen..

Nuo ns puskaraiskaukset on kuitenki kaikista pahin homma, niitä ei voi välttää juuri mitenkään, vaikka asenteet miten kunnossa ja nainen tajuaa ettei lähde mamujen matkaan, niin voi käydä vaikka rappukäytävän pyöräkellaris tai jossakin roskakatoksen varjoissa tollanen raiskaus kotipihalla, vaikka matka kotiin ravintolasta tehty taxilla jossa varmuuden maksimoimiseks valkoihoinen kuski..moni nainen muuten nauraa ääneensä ajatukselle että hyppäis yöllä taxiin jossa afrikkalainen tai arabi kuskina..

Itse en ole vähääkään rasisti, ja tykkään erityisesti mustista, paljon afrikkalaisia on töissä pk seudulla erilaisis hommissa. En ihmettelis vaikka nuorissa kouluttautumattomissa olis heitä pian suhteellisesti tarkastellen enempi ns hanttihommissa kuin kantasuomalaisia, kyllä meidän oma nuoriso on niin löysää ainesta nykysin, siis varsinki ne joilla jotain esteita etteivät opiskele. Olin äsken syömässä, ja näin reissun aikana 4 Wolt ruokalähettiä ja kaikki mustia..en ole varma olenko ikinä nähny Woltin läheteissä valkoisia, kai heitäkin silti on..mun tuntemat nuoret ei lähtis tollaseen lähetin hommaan, motivaatio on heikkoa
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.2.2017
Viestejä
392
Ja Ilta-Sanomien suvakki toimittajat joutuvat jo kaivamaan esille jotain kymmenen vuotta sitten tapahtunutta koripallotytön murhaa suomalaisen mielenterveyspotilaan toimesta, muistutuksena siitä että kyllä suomalaisetkin tappaa tai raiskaa lapsia.

Ei sillä että tuokin sairas yksilö olisi pitänyt jo silloin pilkkoa vesurilla palasiksi ja syöttää Korkeasaaren susilaumalle.
 

number_one

Kädenvääntäjä
VIP
Liittynyt
10.8.2004
Viestejä
10 876
Ikä
34
Mielenkiintosta miten vieläkään kukaan ei lähde siltä kantilta käsittelemään asiaa, että kyllä, on erilaisia kulttuureja ja näissä erilaista kyseiselle kulttuurille tyypillistä toimintaa, mutta silti meidän pitää (tai ei pidä) auttaa näitä hädänalaisia?

Nyt tulee se fiilis, että kun noin moni sanottu asia on ristiriidassa ihmisten kokemusmaailman ja tilastojen kanssa, voiko olla mahdollista että alkuperäinen ihmisten auttamismotiivikin on vale, ja takana on vain tarkoitus esim vain tienata itselle rahaa maahanmuuttajilla tai laajentaa omaa potentiaalisen kumppanin katalogia?
 

Kyrde

VIP
Liittynyt
23.6.2008
Viestejä
1 133
Mutta onko siitä tilastoa, että paljonko esim viimevuonna tai vaikka 10 vuoden aikana on selvät kiistattomat puskaraiskaukset ollu jonkun muun kuin mamun tekemiä?
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005662824.html

Tämän verran sinun kotikunnassasi tapahtuu raiskauksia – poliisitutkinnoissa yksi iso ongelma: ”Koitetaan peitellä asiaa sillä tavalla”Väkivaltarikostorjunnasta vastaava rikostarkastaja Pekka Heikkinen poliisihallituksesta kertoo, että jos kunnassa on muutenkin köyhyyttä, kurjuutta ja muuttoliikettä, rikollisuuskin usein on koholla.

Ulkomaalaisten osuus raiskausrikoksista on väestöön suhteutettuna suurempi kuin suomalaistaustaisten.

– Kyllä se tosiasia on, että ulkomaalaiset yliedustettuna ovat, Heikkinen sanoo.
Eli kyllä kantikset enemmän raiskaa, mutta kun suhteutetaan väkilukuun niin...

Toi vuodelta 2015, luvut on noussu muutaman prosentin.

https://m.iltalehti.fi/uutiset/2015031319350781_uu.shtml
Karu totuus raiskauksista – jopa 13-kertainen ero
Lehden mukaan Afrikassa syntyneiden Suomessa asuvien henkilöiden raiskausrikosten taso oli edellä mainittujen neljän tekijän huomioimisen jälkeenkin 12-kertainen kantaväestöön verrattuna.

Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden henkilöiden kohdalla taso oli vieläkin korkeampi, peräti 13-kertainen.
 
Liittynyt
18.2.2015
Viestejä
2 646
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005934935.html

Oulussa jälleen uusi epäily törkeästä raiskauksesta – jo viides tapaus, jossa uhri on alaikäinen

Oulussa on paljastunut jälleen uusi törkeä seksuaalirikosepäily, johon liittyvää vangitsemista Oulun käräjäoikeus käsitteli maanantaina. Salaiseksi julistelun käsittelyn päätteeksi 23-vuotias ulkomaalaistaustainen mies vangittiin epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


.... ullatuksia tulee viel rutkasti lisää ...... kuten jo aiemmin niin moni ennusti......

"So it goes" - (Those three famous words from Slaughterhouse-Five, by Kurt Vonnegut)
 
Ylös