Lesitiinissä ei mitään vikaa, vaikka moni ei sillä näkyviä vaikutuksia saisikaan aikaan. 450g ~10euroa. Todella hyvänlaatusia rasvahappoja toisin kuin pähkinöissä (en muuten vieläkään käsitä minkätakia pähkinöiden rasvahappokoostumusta ylistetään.. aivan liikaa linolihappoa).
Saa helposti välipalojen tai aamupalan seassa hyviä rasvoja kun heittää pari rkl lesitiiniä sekaan.
Spekulointia: Oisko mahollista että ne jotka ei huomaa lesitiinin vaikutuksia, syövät suhteellisesti niin paljon tyydyttyneitä rasvahappoja (jauhelihaa vaikka ämpärikaupalla)?
Tottakai voi syödä weight gaineria (mahd. sis.: prot, HH, krea, vitamiineja) ja saman aikaisesti rasvan hyväksikäyttöä edistäviä tuotteita joita mm. monet hyvät rasvat ovat itsessään. Puhumattakaan muista keinoista.