Lihan väsyttävä vaikutus

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
perusteli sitä sillä että kun ihmisen ruuansulatus ei oo koskaan oppinu varsinaisest sulattaa Lihaa joten se ns. mätänee vatsassa. Oon lukenu samaa kirjoista.

Jos liha ei sulaisi se tulisi perästä ulos kokonaisena. Sen sijaan olen kuullut usein sellaisesta, että kasvikset ei välttämättä sula kokonaan, vaan todella tulevat paloina ulosteen mukana. Se johtuu tietysti siitä, että nimenomaan tuoreet kasvikset/juurekset ovat kovia ja joskus hankala pala ruoansulatukselle.

Mikään ruoka ei mätäne vatsassa, siitä pitää huolen vatsan ruoansulatusjärjestelmä joka joko sulattaa tai sitten poistaa ylimääräisen ruoan suolen kautta. Vähän nyt helvetti sitä biologian perusoppia kehiin.

Väsymys johtuu taas siitä, että punaisessa lihassa on aika paljon rasvaa ja energiaa. Kana on kevyempää.
 
Jos liha ei sulaisi se tulisi perästä ulos kokonaisena. Sen sijaan olen kuullut usein sellaisesta, että kasvikset ei välttämättä sula kokonaan, vaan todella tulevat paloina ulosteen mukana. Se johtuu tietysti siitä, että nimenomaan tuoreet kasvikset/juurekset ovat kovia ja joskus hankala pala ruoansulatukselle.

Mikään ruoka ei mätäne vatsassa, siitä pitää huolen vatsan ruoansulatusjärjestelmä joka joko sulattaa tai sitten poistaa ylimääräisen ruoan suolen kautta. Vähän nyt helvetti sitä biologian perusoppia kehiin.

Väsymys johtuu taas siitä, että punaisessa lihassa on aika paljon rasvaa ja energiaa. Kana on kevyempää.

No sano ihan mitä sanot mutta niin helvetin moni tuttu.. esim pari kilpapyöräilijää on lopettanut punasen lihan syönnin koska se todella ei oo suolistolle niin hyvä kuin kana tai kala. Jumalauta jos et usko ni kannattaa lainata sieltä kirjastosta joku hyvä kirja ja selvittää asia.

Luuletko tosiaan että Media mainostelee tollasia asioita? kuten sekin että "hiilareita pitää syödä riittävästi". Media tukee kaupallisuutta. Luuletko että mainosteltais että punanen liha ei oo hyvästä? se tekiski hyvää yhtiöille.

Kyllä se eritavalla vaikuttaa eri ihmisillä mutta silti siinä on ISO perä. Viimeks just tää tuttava joka lopetti punasen lihan mässämisen ni huomauttaa aina vähän väliä ettei ole ollut paremmassa kunnossa koskaan.

Tottakai kana ja kala on kalliimpaa mutta se asia eriksee sit.
 
Itsellä väsyttää kala aina paljon enemmän kuin liha. Lohiaterian jälkeen on oikeen saamaton olo. Taas esim. eilinen 550g jauhelihapihvit aiheutti lähinnä virkeyttä.

Aamulla taas melkein mikä tahansa liha väsyttää eikä oikeen jaksaisi lapata sitä suuhun.
 
Itsellä väsyttää kala aina paljon enemmän kuin liha. Lohiaterian jälkeen on oikeen saamaton olo. Taas esim. eilinen 550g jauhelihapihvit aiheutti lähinnä virkeyttä.

Aamulla taas melkein mikä tahansa liha väsyttää eikä oikeen jaksaisi lapata sitä suuhun.

Ihmisestä aina kiinni. Mut turha siitä väitellä enää sen enempää..
 
Tsekatkaas ennemmin yöunenne, ennen kuin alatte lihaa syyttelemään. 2 kilpapyöräilijää kertookin kaiken maailmasta.
 
esim pari kilpapyöräilijää on lopettanut punasen lihan syönnin koska se todella ei oo suolistolle niin hyvä kuin kana tai kala.

Niin, punaisessa lihassa on enemmän rasvaa ja se on tukevampaa ruokaa. Ei ole sen monimutkaisempaa. Kokonaismäärähän tuossakin vaikuttaa eli jos mättää kauheasti lihaa niin tottakai siitä tulee ähky. Ja sitten kun vaihtaa kevyempään niin ei tulekaan. Ooh! Ihme!

Suoliston kannalta on aika samantekevää mitä ruokaa lappaa naamaan, kunhan se on ihmiselle soveltuvaa ravintoa (eikä ole allergiaa kyseiselle ruoka-aineelle) ja ihmiset tunnetusti kykenevät syömään lähes mitä tahansa.

Jumalauta jos et usko ni kannattaa lainata sieltä kirjastosta joku hyvä kirja ja selvittää asia.

Kirjastossa on aika monta kirjaa. Jospa sinä kertoisit mistä "kirjasta" olet tuollaisia "väitteitä" repinyt.
 
Niin, punaisessa lihassa on enemmän rasvaa ja se on tukevampaa ruokaa. Ei ole sen monimutkaisempaa. Kokonaismäärähän tuossakin vaikuttaa eli jos mättää kauheasti lihaa niin tottakai siitä tulee ähky. Ja sitten kun vaihtaa kevyempään niin ei tulekaan. Ooh! Ihme!

Suoliston kannalta on aika samantekevää mitä ruokaa lappaa naamaan, kunhan se on ihmiselle soveltuvaa ravintoa (eikä ole allergiaa kyseiselle ruoka-aineelle) ja ihmiset tunnetusti kykenevät syömään lähes mitä tahansa.



Kirjastossa on aika monta kirjaa. Jospa sinä kertoisit mistä "kirjasta" olet tuollaisia "väitteitä" repinyt.

Taisi olla tämä http://www.mammadieetti.net/ohjeet/kirjat/diamond.htm

"menetelmät edustavat valtavirrasta poikkeavaa suuntausta nekin,"
 
Kai ymmärrät sen, että vaikka se olisi kuinka painetussa muodossa ja vaikka siellä kirjastossakin niin se ei siltikään välttämättä ole totta? Lähdekritiikki on ensiarvoisen tärkeää, varsinkin kun kyse on jostain elämäntapaohjeista.

No en minä sitä väitäkään. Mutta miksi niin moni tuttunu sanoo samaa? Suurin osa heistä tosin kestävyysurheilijoita mutta kuitenkin..
Maratoonaria, pyöräilijää jne..
Kyllä siinä jotain perää kuitenkin on.

Tämä yksi sankari selitti niin että TOTTAKAI liha sulaa ihmisen mahassa mutta se sulaa mätänemällä.. toisin kuin kala ja kana. Ja siitä esimerkkinä esim paha hengen haju tukevan liha-aterian jälkeen.
 
Nyt jumalauta. Kerran erehtyy vuodessa avaamaan tän treeni/ravintopuolen ja laatu on taattua suomi24 :jahas:
 
Joo mä en oo mikääravintotieteen professori ni en rupee mitään todistelemaan. Jätetää tähä vaan .

Enkä mie tosikkonaamalla tätä topicia alottanu. Aattelin vaan teiän mielipidettä tähän asiaan udella. mutta se tulikin aika hyvin selville :D
 
Yleensä paistijauhelihaa/hirvenlihaa/kanaa syönyt, nyt suoritan vireystasotestiä dietillä, eli vaikka kalassa on rasvaa mukavasti, niin se ei jostain syystä pistä väsyttämään itsellä ainakaan. Eli eli, kolmas päivä menossa, ja ajattelin ainakin 2vkoa syödä 500-600g lohta joka päivä sekä jättää lihat testin ajaksi pois. Vireystila on ihan eri tasolla jo kolmen päivän jälkeen. Menen miinuksilla koska tarkotuksena on saada rasvaa vielä nelisen kiloa pois, ja se dietin "ei taas jaksas venytellä/lähteä lenkille" -asenne on kadonnut. Tiedä sitten miksi.. Palellaan astialle tuossa viikon päästä.
 
Yleensä paistijauhelihaa/hirvenlihaa/kanaa syönyt, nyt suoritan vireystasotestiä dietillä, eli vaikka kalassa on rasvaa mukavasti, niin se ei jostain syystä pistä väsyttämään itsellä ainakaan. Eli eli, kolmas päivä menossa, ja ajattelin ainakin 2vkoa syödä 500-600g lohta joka päivä sekä jättää lihat testin ajaksi pois. Vireystila on ihan eri tasolla jo kolmen päivän jälkeen. Menen miinuksilla koska tarkotuksena on saada rasvaa vielä nelisen kiloa pois, ja se dietin "ei taas jaksas venytellä/lähteä lenkille" -asenne on kadonnut. Tiedä sitten miksi.. Palellaan astialle tuossa viikon päästä.

Komppaan myös tätä. Koska alotin testin.. 2 vkoo syöny vain lohta ja kanaa. (lähinnä tarkoituksena oli olla syömättä JAUHELIHAA) Vireystila noussu valehtelematta. Eikä ole lumetta.
 
Ite kokeilen tota nyt ihan testin vuoksi. Kohta 5 päivää alla enkä kylä huomaa mitään eroa vielä
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom