Lidlin kalkkuna?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja vonarx
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
15.11.2006
Viestejä
217
Ostin tossa Lidlistä tommosen 500g Kalkkunan rintafilee pönikän jotain 2.8€.Arvot näytti hyviltä sillä 104kcl/100g ja 21,5g protskua/100g.
ja maistu tosi hyvältä mut hieman rasvaselta et rupesin miettii voiko noi statsit pitää paikkansa ku yleensä mikään noin hyvän makunen ja "halpa" ei sisällä noinki kelvollisia arvoja.
Et onkohan noi lidlin tuotteiden selosteet ihan luotettavia?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jos kyseessä oli tosiaan ihan rintafile sellaisenaan ilman panerointeja/marinadeja voit katsoa arvot www.fineli.fi

Hieman alhaiselta vaikuttaa kalorimäärä etenkin jos se tuntui rasvaiselta. Proteiinit ovat ihan kohdillaan. Ehkä siellä on osattu sitoa vettä niihin entistä tehokkaammin :)

edit: jos kyse on niistä pakastetuista niin ne ovat todella nesteisen ja rasvaisen oloisia. Hatusta veikkaan prodeksi niille 20g ja rasvaksi 8g per 100g tuotetta. Tällä tapaa kalorimääräksi tulisi 152Kcal/100g. Puhdas arvaus mutta varmasti lähempänä kuin ilmoitettu.....
 
Joo olen itse ostanut samoja ja miettinyt täysin samaa asiaa, pihvit vaikuttavat paljon rasvaisemmilta kun arvojen perusteella voisi kuvitella jne. Koitin etsiä netistä tietoa mutta eipä löytynyt.
 
Kalorilaskuriin käyttäjät syöttää purkin kyljestä lukemaansa ja virheprosentti tarkoittaa tässä tapahtuneita lukihäiriöitä joita muut ovat havainneet.

Eli sieltä on ihan turha tarkistella mitään.
 
Mä olen myös joskus ihmetellyt Lidlin tuotteiden alhaisia kalorimääriä...parhaimpana jäänyt mieleen savustetun lohifileen rasvapitoisuus: 4 %, jep jep :D
 
Kova nosto...

Otsikon mukaisesti ostin itsenäisyyspäiväksi Lidlin kokonaisen pakastekalkkunan. Nyt kalkkuna sulaa jääkaapissa ja lauantaina on paiston aika. Koskaan en ole kokonaista kalkkunaa paistanut, täyttänyt jne. Miten estetään kalkkunan kuivuminen paiston aikana?
 
Kova nosto...

Otsikon mukaisesti ostin itsenäisyyspäiväksi Lidlin kokonaisen pakastekalkkunan. Nyt kalkkuna sulaa jääkaapissa ja lauantaina on paiston aika. Koskaan en ole kokonaista kalkkunaa paistanut, täyttänyt jne. Miten estetään kalkkunan kuivuminen paiston aikana?

Valele sitä sillä liemellään pari kertaa.

En minäkään ole kalkkunaa uunissa paistanut, mutta muissa vähän vastaavissa lihamötiköissä tuo ainakin auttaa.
 
Ei vittu ostin lidlin 3.6kg kalkkunan 15e :D Paistettiin se ja vedin puukolla keskeltä niin sisältä löyty, jtn paperia ja paskaakin taisi olla. Muita kohtalotovereita? Mites tuota saako massit takas reklamaatiolla vai otanko iltalehteen yhteyttä? Ois pitänyt ottaa LAADUKASTA kalkkunarullaa eikä liidelin halppis paskaa!
 
Tais olla ne sisäelimet siellä kalkkunan sisällä jotka yleensä tulevat kaupanpäälle kun kokonaisen kalkkunan ostaa, siis ne on sinne laitettu sitä varten jotta niistä saa erikseen jonkinmoisen lihaliemen keitettyä jos sellaisesta tykkää, ne kuuluu kyllä ottaa sieltä kalkkunan sisältä pois kun sitä kalkkunaa rupee paistamaan.
 
Tais olla ne sisäelimet siellä kalkkunan sisällä jotka yleensä tulevat kaupanpäälle kun kokonaisen kalkkunan ostaa, siis ne on sinne laitettu sitä varten jotta niistä saa erikseen jonkinmoisen lihaliemen keitettyä jos sellaisesta tykkää, ne kuuluu kyllä ottaa sieltä kalkkunan sisältä pois kun sitä kalkkunaa rupee paistamaan.
Mut pakaste kalkkuna oli.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom