Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Itse heitin suoraan jäisen pihvin pannulle ja tuli hyvää.
Pannu on kuuma. Kuumuus haihduttaa nestettä ja jäätä.Päivän naurut ! Eli keitit lihan pannulla :D vai miten tuo on mahdollista?
Ei kannata missään nimessä mikrossa sulattaa, menee varmasti pilalle.
Ota pihvit 1-2 tunniksi huoneenlämpöön, sen jälkeen jääkaappiin ja paistat seuraavana päivänä.
Samaa mieltä paljolti, ja se valmismarinadikaan ei ole ollenkaan huono vaikka onkin valmiiksi duunattu.Ai saatana tuli hyvää :D Haettiin naikkosen kans tuollanen lidlistä ja 1.5h päästä se oli lautasella, perunamuusin kanssa <3
Sulatin sen lämpimässä vedessä samalla, kun kuorin perunoita sen päälle. Lihan lämmettyä
(Tefal- Jamie Oliver, ei kuvassa mutta samantyylinen metallikahvalla ja sisään menevällä painavalla kannella) kuumaksi. Hieman oliiviöljyä kädellä kummallekkin pinnalle ja piffit pannuun. Oma pihvi jäi melkein jo raren puolelle, mutta oli todella hyvää ja emännällä taas omaan makuun liian kypsä, mutta kuulemma juuri hänelle sopiva, kuitenkin hieman punertava. Marinadi maistui hieman ainakin basilikalle, mutta ihan hyvää oli.
Oli niin s********tanan hyvää pihviä ja muusia+raejuustoo, että kannattaa todellakin koittaa näitä pihvejä.