- Liittynyt
- 25.6.2003
- Viestejä
- 2 586
Muutettiin tässä hetki sitten uuteen asuntoon ja keittiöstä löytyy kunnollinen leivinuuni.
Ollaan nyt vaimon kanssa herkuteltu ajatuksella, että siellähän varmaan saisi aikaiseksi vaikka minkämoista syötävää, lihapatoja yms.
Ensinnäkin, voiko savipataa yleensäkään käyttää leivinuunissa? Kokemuksia?
Mitä nyt pikaisesti googlettelin, niin näyttäisi että savipata pitäisi laittaa aina kylmään uuniin ja leivinuunin kanssa se nyt tuo ainakin jonkinasteisia haasteita eteen.
Kai sekin nyt periaattessa onnistuisi, mutta ei nyt viittisi hermoja menettää joka kerta kun ruokaa tekee...
Ja jos todella näin on, niin olisiko vinkkejä mitä pirua sinne uuniin nyt voisi sitten työntää?
Ja muutenkin jos on elämää järisyttäviä reseptejä tai muita hyviä vinkkejä tarjolla, niin saapi ehdottaa.
Ollaan nyt vaimon kanssa herkuteltu ajatuksella, että siellähän varmaan saisi aikaiseksi vaikka minkämoista syötävää, lihapatoja yms.
Ensinnäkin, voiko savipataa yleensäkään käyttää leivinuunissa? Kokemuksia?
Mitä nyt pikaisesti googlettelin, niin näyttäisi että savipata pitäisi laittaa aina kylmään uuniin ja leivinuunin kanssa se nyt tuo ainakin jonkinasteisia haasteita eteen.
Kai sekin nyt periaattessa onnistuisi, mutta ei nyt viittisi hermoja menettää joka kerta kun ruokaa tekee...
Ja jos todella näin on, niin olisiko vinkkejä mitä pirua sinne uuniin nyt voisi sitten työntää?
Ja muutenkin jos on elämää järisyttäviä reseptejä tai muita hyviä vinkkejä tarjolla, niin saapi ehdottaa.