Leipäjuusto!!!

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Deleted member 20129
  • Aloitettu Aloitettu
lej sanoi:
Haluaisin muuten nähdä sen joka tempasee 500 g Polaria iltapalaksi :). Ihan hyvää pari siivua leivällä, mutta ei sitä montaa grammaa kerralla pysty syömään.

repesin... :hyper: täysin...oon vissii vähä väsyny...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Todella hyvää tavaraa! Itselläni on juuri tällähetkellä menossa 200g pala. 2minuuttia mikrossa ja hilloapäälle! Todella hyvää ja protskua tuli 44g !
 
Eikös toi ole loistava iltapala, koska siinä on rasvaa ja proteiinia? Siihen kylkeen iso lasi maitoa ja vähän marjasurvosta...
 
Leipäjuusto on kyllä tosi hyvää, myös allekirjoittaneen herkkua. Mutta onhan siinä sitä rasvaa, joten ei tule hirveän usein syötyä.

Lapsetkin tykkäävät leipäjuustosta tosi paljon joten isokin palanen häviää kyllä parempiin suihin aika nopeasti ;)
 
Juu mutta ei sitä yötäkään vasten kannata 50 grammaa rasvaa syödä, pysyn edelleen tonnikalalinjalla iltaisin

no mä ostin eilen kyl juustoportin 12% leipäjuuston ja söin sen kokonaan iltapalaksi. Mötikkä painoi 160g, joten eihän siitä tullut rasvaa edes 20g! Voi ostaa sitä kevyempää, niin ei tarvitse syödä 50g rasvaa...
 
Juu mutta ei sitä yötäkään vasten kannata 50 grammaa rasvaa syödä, pysyn edelleen tonnikalalinjalla iltaisin
Kuten on tiedossa että testosteronin tuotanto on suurinta öisin, ja kolesteroli (rasvat) on sen "perusrakennusaineita". Sotii hiukan "ei rasvaa illalla" - tabua vastaan..
 
Leipäjuusto on parempaa kuin huono seksi, mutta myös kalliimpaa.

Itse krapulassa sunnuntaisin joskus vedän tuota, muuten raejuusto/ehrmann.
 
Kannattaa koittaa tätä:
Leikkaa leipäjuustosta annospalan kokoisia kuutioita, asettele lautaselle sentin välein. Heitä mikroon niin että näet juuston alkavan liikkumaan ja alaosa sulaa löysähköksi. Tarkkana lämmityksessä, ei kestä kauaa. Sit ananaspala ja juusto kerralla suuhun. On aivan taivaallisen hyvää!

Kannattaa todellakin koittaa tuota mikrotusta. Myös vadelmamarmeladi on joskus koitettu ja maistui hyvälle, jos ei varsinkaan lakasta välitä, hyvää sen kanssa myös ;)
 
Kannattaa koittaa tätä:
Leikkaa leipäjuustosta annospalan kokoisia kuutioita, asettele lautaselle sentin välein.

Tarkkana sen sentin kanssa, meinaan jos väli on liian pieni, tai vastaavasti liian suuri, niin mikroaaltouunissa kehittyvä lämpösäteily TUHOAA KOKO juuston ja sitten ei auta muu, kuin pureskella omia kynsiä.

Tarkkana lämmityksessä, ei kestä kauaa.

Pahimmassa tapauksessa juusto imee itseensä sen säteilyn ja todellakin, jos et ole tarkkana mikrotusajan kanssa, saattaa juusto räjähtää!

Tarkkana siis
 
Leipäjuusto MassaSampsan tyyliin: :rock:

-iso pala leipäjuustoa
-iso loraus kermaa
-jokunen iso lusikallinen lakkahilloa

Juusto lautaselle ja kermat päälle. Lautanen mikroon täydellä teholla kunnes alkaa kuplimaan sopivasti ja juusto sulaa hieman..:hyper:
Nauti lakkahillon kera! :kuola::kuola::kuola: :dance2:
 
Kannattaa koittaa tätä:
Leikkaa leipäjuustosta annospalan kokoisia kuutioita, asettele lautaselle sentin välein. Heitä mikroon niin että näet juuston alkavan liikkumaan ja alaosa sulaa löysähköksi. Tarkkana lämmityksessä, ei kestä kauaa. Sit ananaspala ja juusto kerralla suuhun. On aivan taivaallisen hyvää!

Kannattaa todellakin koittaa tuota mikrotusta. Myös vadelmamarmeladi on joskus koitettu ja maistui hyvälle, jos ei varsinkaan lakasta välitä, hyvää sen kanssa myös ;)

Vadelma- tai mansikkahilloa mikrotuksen jälkeen, ja ääntä kohti..:kuola: :kuola:
 
Testattu Pirkan Leipäjuusto & arkiraejuusto yhdistelmä. Leipäjuusto paloiksi kulhoon raejuuston kanssa. Toimii jos tykkää jyystää ja pureskella enemmän, itse tykkäsin. Hieman mausteeksi esim. Hunajaa.

Noin 200g (50/50 suhteella) Proteiini 30g (47%), hiilarit 11g(17%), rasvat 22g(34%), energia 380kcal.
 
Jos on juustosta tehty leipä, niin eikös se sillon ole juustoleipä eikä leipäjuusto? Vertaa: ruisleipä - leipäruis
 
Huono yritys saivarrella :) se "pääsana" kuuluu viimeiseksi. Muutenhan tunturisopuli olisi sopulitunturi ja helmipöllö pöllöhelmi ;)
 

Suositut

Back
Ylös Bottom