Leipä hiilarinlähteenä

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pågenin Jyväiloa tuli maisteltua ja ainakin hyvänmakusta leipää oli, kun paahtimeen törkkäs. Mitä mieltä ootte arvoist ja onko joku muu maistanu?

Ravintoarvo 100g/ pala

Energiaa 1200 kJ/ 750 kJ
290 kcal / 181 kcal
Proteiinia 12 g
Hiilihydraatteja 39 g
- josta sokereita 5,0 g
- josta laktoosia 0 g
Rasvaa 9,5 g
- josta tyydyttynyttä rasvaa 1,3 g
Ravintokuituja 6,0 g
Natriumia 0,4 g
 
Meikällä leipä on kaurapuuron lisäksi tärkein hiilarin lähde.

Viimevuodet tullut vedeltyä Ruislandian luomuruisleipää, hyvää on, eikä juurikaan ole muuta kuin ruisjauhoa, vettä ja suolaa. Ei mitään ylimääräistä. Ainut vaan, että noita kun viskoo treenin jälkeen metukalla höystettynä sen 6 kpl lärviin, niin tuuppaa vähän perse soimaan.

Näitä jälkiuunipaloja siis:
http://www.kultainendelfiini.fi/index.php?pinc=2
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom