- Liittynyt
- 1.7.2004
- Viestejä
- 85
Sellainen juttu kiinnostaisi tietää, että onko kenelläkään hajua tälläseen kysymykseen? Mulla on laktoosi-intoleranssi ja jos vedän tavallista maitorahkaa niin se vetää mahan heti sekaisin...Sen haluaisin tietää, että imeytyykö siinä proteiini kehoon? Sen käsityksen oon saanu kun olen lukenut tosta asiasta, että maitosokeri ei imeydy, mutta kuinka on proteiinin laita? :wall:
Sitä mie en ymmärrä että mihin sitä diagnoosia tarvitaan että huomataan onko sulla laktoosi-intorelanssi? =D kyllä sen miusta itekki huomas kun tarpeeks söi maitotuotteita ja paska lenti? Teoriassa kun oon fysiologiaa lukenut niin ei sen pitäis vaikuttaa proteiinin imeytymiseen mutta käytäntö on aina vähän erilaista ja henk. kohtasta.
sanon minä. Tai saat sä sitä juoda niin paljon kuin napa vetää, mutta älä nyt sitä muille suosittele. Ja mitä eroa hyla-raejuustolla ja hyla-rahkalla muka on?