- Liittynyt
- 13.5.2004
- Viestejä
- 1 085
Luin tuolta juttua rasvoista ja ajattelin käydä huomenna ostamassa pullon jotain kylmäpuristettua öljyä. Juttua oli mausta ja kaikesta...
Jäi pari kysymystä mieleen:
1. jos normaalisti oliivit etoo enemmän kuin mikään, niin saako kylmäpuristettua oliiviöljyä mitenkään alas? Maistuuko/haiseeko se siis oliivilta? :urjo:
2. Mikä ero on kylmäpuristetulla ja tavallisella esim. rypsiöljyllä?
3. entäpä hintaero?
Ja aamulla kauppaan ostamaan
jos se vaikka silottais pikkaisen tuota poskeakin, kuten joku mainitsi 
edit:
4. Ah niin onko muuten kylmäpuristettu oliiviöljy samaa kuin neitsytoliiviöljy?
Jäi pari kysymystä mieleen:
1. jos normaalisti oliivit etoo enemmän kuin mikään, niin saako kylmäpuristettua oliiviöljyä mitenkään alas? Maistuuko/haiseeko se siis oliivilta? :urjo:
2. Mikä ero on kylmäpuristetulla ja tavallisella esim. rypsiöljyllä?
3. entäpä hintaero?
Ja aamulla kauppaan ostamaan
jos se vaikka silottais pikkaisen tuota poskeakin, kuten joku mainitsi 
edit:
4. Ah niin onko muuten kylmäpuristettu oliiviöljy samaa kuin neitsytoliiviöljy?
Sehän on normaalina lähes mautonta ja kylmäpuristettuna pehmeän pähkinäistä. Ehkä öljynne on ollut pilaantunutta. Kai säilytätte sitä pullon avaamisen jälkeen jääkaapissa?
Ei tosiaan pysty ymmärtämään, miten ihmeessä joku voi väittää tuon kp-rypsärin olevan kamalaa scheissea, sen maku kun on ainakin meikäläisen suuhun mukavan pähkinäinen, ja esim. prodejuomat saavat siitä IMHO oikein mukavan säväyksen! :kippis1: