Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kielimies sanoi:En löytänyt haulla yksiselitteistä vastausta, joten voisiko joku asiasta tietävä kertoa, mitä öjylle tapahtuu kuumennettaessa? Meneekö rasvahappoprofiili pilalle?
Kielimies sanoi:Kiitos. Tota just olen miettinyt, voivatko ne muuttua noiksi transrasvoiksi, joita nykyään vihaan yli kaiken. Eli ruoanvalmistuksessa kannattaa kuitenkin suosia öljyä ja pitää vain huoli siitä, ettei lämpötila pääse nousemaan liian korkeaksi? Sori, voi, taisit jäädä (taas) kaupan hyllylle!
Hoh hoijaa taas.. ei tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa. Tässä ei varmaankaan ollut tarkoitus friteerata mitään. Rypsäri/oliiviöljy kestää normaalin kuumennuksen muuttumatta miksikään. Voihan sitä paistaa kutosella pihviä tunnin pari jos niikseen tulee..horroroso sanoi:Paistamisessa pitäisi käyttää rasvoja jotka ovat pääasiassa tyydyttyneitä eli kookosöljyä tai voita, koska ne kestävät parhaiten kuumennusta. Kylmäpuristettu kookosöljy on tosin niin kallista, että vaikka se onkin paras vaihtoehto, niin käytännössä kannattaa käyttää voita. Matalissa lämpötiloissa voi käyttää oliiviöljyä.
Jason82 sanoi: