- Liittynyt
- 26.8.2004
- Viestejä
- 320
Leivon itse omat ruisleipäni, koska kotona tehty leipä on mielestäni parempaa kuin kaupasta ostettu
ja myös selvästi halvempaa. Vuosien mittaan säästän ihan mukavasti, kun ottaa huomioon, että syön ruisleipää yli kymmenen kiloa kuukaudessa :D
Käytän ruisleipäainesta (ruisjauhoa, jossa on taikinajuuri valmiina) ja haluaisin tietää onnistunko, jos korvaan puolet siitä tavallisella ruisjauholla
En haluaisi oppia sitä kantapään kautta (enkä viitsi tehdä PIENTÄ koe-erää - leivon parin viikon välein 6 kiloa kerralla).
ja myös selvästi halvempaa. Vuosien mittaan säästän ihan mukavasti, kun ottaa huomioon, että syön ruisleipää yli kymmenen kiloa kuukaudessa :D Käytän ruisleipäainesta (ruisjauhoa, jossa on taikinajuuri valmiina) ja haluaisin tietää onnistunko, jos korvaan puolet siitä tavallisella ruisjauholla
En haluaisi oppia sitä kantapään kautta (enkä viitsi tehdä PIENTÄ koe-erää - leivon parin viikon välein 6 kiloa kerralla).