Kookosöljy ja sen vaikutukset

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja schorch
  • Aloitettu Aloitettu
Kookosöljyä löytyy myös neutraalin makuisena, jos ei kookoksen maku miellytä

Myykö Life tai joku muu vastaava? Prismassa kävin, eikä nököttänyt kuin yksi, juuri tämä edellä mainitsemani, "aito kookoksen makuinen" kookosöljy hyllyllä.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Sivuhuomautuksena, että kannattasko vaihtaa pannu jos jauhelihan paistamiseen tarvii erikseen rasvaa :D valurauta toki sitten eriasia.
 
Ite laitan kookosöljyä leivän päälle ja puuroon sekaan. Olen korvannut sillä nimenomaan margariinia/voin.

Aluksi sehän maistui aivan hirveältä mutta nyt kun sitä on käyttänyt jo pari vuotta niin maku on jo todella hyvää :D

Mass:lta saa ison pöntön ja on suht edullista verrattuna muihin.
 
Tosi hyvän makuistahan tuo on, ite vedän ruokalusikallisen naamaan pari kertaa päivässä. Niin mainio maku että voisin syödä mielin määrin suoraan purkista. Saattaa maku tietty riippua merkistä. Totahan ei siis kannata syödä liikaa kerralla, silloin tulee juurikin täällä mainittuja mahan löysyysoireita.
 
Sivuhuomautuksena, että kannattasko vaihtaa pannu jos jauhelihan paistamiseen tarvii erikseen rasvaa :D valurauta toki sitten eriasia.

Kyllä noi erittäin vähärasvaiset suoraan tilalta ostetut häränjauhelihat ainakin palaa ja jää heti pannuun jos ei ole rasvaa. Sen sijaan kun kaupasta joutuu ostamaan paskaa jauhe"lihaa" niin eipä tarvi rasvoja.
 
Sivuhuomautuksena, että kannattasko vaihtaa pannu jos jauhelihan paistamiseen tarvii erikseen rasvaa :D valurauta toki sitten eriasia.

Ei ole tarvetta pannun vaihdolle. Teflon käytössä, ja yleensä en minkäänlaista rasvaa paistamisessa käytä, kun ei se kerta kiinni tartu. Ajattelin lähinnä, että kun ruokavalioon tulossa piakkoin mukaan iltapala kasvikset, niin niiden kanssa sitten käyttäisi. Ja kana on sitten toinen jonka kanssa tulee paistorasvaa käytettyä (estää hieman marinadin kiinni palamista, JOS sattuu olemaan marinoitu liha).
 

Suositut

Back
Ylös Bottom