Ei kolkuta. Miksi kolkuttaisi? Mulla ei ole enää edes herkkupäivää kerran viikossa, vaan silloin kun muistan, eli suunnilleen kerran tai kaksi kuussa. Tästä oli muistaakseni Sam225:n kanssa juttua vippisätissä, että kun syö tarpeeksi pitkään siististi, tulee himo, "Pakko saada!" -fiilis jotakin roskaruokaa kohtaan. Itse tyydytän sen tällöin isolla kokolihahampparilla (ruokajuomana rasvatonta piimää tai maitoa) tai salaattikebabsatsilla (aina luotettava Troijan kebab).
Vielä yksi vaihtoehto (paras) on laittaa itse jotakin hyvää ruokaa, kuten pitsaa, kunnon pihvi tms. Myös jäätelöä voin tällöin lotasta kunnon satsin (tyyliin 0,5l kerralla), eikä silti omatunto kolkuta ollenkaan. Päinvastoin, enemmän pitäisi herkutella, että massaa tulisi, ees lihasta. Ei meinaa luonto antaa periksi useemmin kuin tuon kerran tai pari kuussa. Toisaalta väkisin herkuttelukin menee koko herkuttelun periaatetta vastaan (eli syödään sitä, mitä himoitsee, mistä tykkää todella).