- Liittynyt
- 26.3.2008
- Viestejä
- 7 753
No siis riippuu miten ituhippi olet, mutta jotain proteiinia salpaavia fytaatteja tjs on kuoressa, ja eniten jopa. Enemmän kuin esim perunankuoressa tai muiden mukulakasvien kuorissa. Eli jos jotain, niin bataatti kannattaa kuoria. Sinäsä sääli, koska paksusta kuoresta todennäköisesti tulis aika kivan rapsakka.
Kerro miltä maistu kanelibataatti! Ja suosittelen tosiaan sitä kylmää omppua siihen kylkiäiseksi!
Ah okei. Olen kuullut, etta esim. perunan kuoressa olisi juuri eniten ravintoaineita? Kun taas peruna itsessaan ei ole juuri mitaan muuta kuin pelkkaa tarkkelysta.
Kai ne bataatit vois sitten kuoria... Jos jaksan
Tein yhden koekappaleen mikrossa ja oli ihan ok, mutta vahan hassun makuista ja tuntuista. Johtuu tosin varmaan mikrosta, en ole varmaan vuoteen kayttanyt sita muuhun kuin sulatukseen ja satunnaiseen jamien lammittelyyn... Koitan huomenna uunissa jos tulisi parempia. Ja omeniakin on!
Edit.
Laitetaan tahan viela oma suosikkiruoka, eli HUMMUS. Ei mitenkaan jarin erikoista, mutta veikkaan etta moni ei edes tieda mita se on tai ole maistanut. Ostan aina taysrasvaista luomuhummusta ja se on niin hyvaa etta voisin syoda vaikka lusikalla suoraan purkista. Kaytan sita salaatteihin, kasviksille dippina, lihan kanssa, leivan paalla... Sopii ihan kaikkeen!