- Liittynyt
- 17.12.2003
- Viestejä
- 52
- Ikä
- 43
Öljyistä on ollut paljonkin puhetta palstalla, mutta mikä mahtaa olla terveellisin (rasva) levite leivänpäälle? Itse käytän Becel:iä mauan takia, ja on myös jostain tullut takaraivoon luulo siitä, että se olisi myös esim. Flooraa terveellisempää. Mutta miten mahtaa olla, kannattaako tuota beceliä laittaa säästelemättä leivän päälle? Onko parempia vaihtoehtoja kaupanhyllyllä?
ravintoarvot:
rasva 35g/100g
tyydyttynyt 7g
kertatyydyttymätön 11g
monityydyttymätön 17g
josta omega-3 2g
omega-6 15g
kolesteroli 0g
ravintoarvot:
rasva 35g/100g
tyydyttynyt 7g
kertatyydyttymätön 11g
monityydyttymätön 17g
josta omega-3 2g
omega-6 15g
kolesteroli 0g