Onko joku teistä maistanut kalkkunapekonia? Itse kuulun siitä ensi kerran kun katsoin svt:lta jotain superlaihdutusohjelmaa ja siinä laihduttajalle sanottiin että pitää syödä sitä matalan rasvapitoisuuden ja korkean proteiininsaannin takia. Minä sitte kyselemään meidän kaupoista sitä mutta eivät olleet kuulleetkaan. Sitten otin yhteyttä paikalliseen lihafirmaan (Dahlman) mutta ne sanoi että täällä sitä ei saa koska he saa jatkojalostukseen lihat manner-Suomesta mutta kalkkunaa ei tule. Googlaamalla löytyi jokin saksalaisen Tulip-firman tuote, että ainakin jossain vaiheessa sitä on myyty mantereella.
Ihan vaan uteliaana kyselen että jos joku on maistanut niin onko kehumisen tai edes syömisen arvoinen?
Ihan vaan uteliaana kyselen että jos joku on maistanut niin onko kehumisen tai edes syömisen arvoinen?