- Liittynyt
- 28.3.2003
- Viestejä
- 1 949
Moi!
Onko kukaan tietoinen siitä missä lämpötiloissa EPA ja DHA rasvahapot "hajoavat"? Eli missä lämpötilassa olisi kannattavinta lämmittää lohta uunissa? Tyypillisesti olen käyttänyt lämpötilana joko 200 tai 175 astetta, mutta kyllä siihen paistamiseen toisaalta riittää jo se 150 astetta. Tietysti optimaalisinta lienee syödä pelkkää graavilohta.
Onko kukaan tietoinen siitä missä lämpötiloissa EPA ja DHA rasvahapot "hajoavat"? Eli missä lämpötilassa olisi kannattavinta lämmittää lohta uunissa? Tyypillisesti olen käyttänyt lämpötilana joko 200 tai 175 astetta, mutta kyllä siihen paistamiseen toisaalta riittää jo se 150 astetta. Tietysti optimaalisinta lienee syödä pelkkää graavilohta.


Tyyliin pinta venyy, ja venyy ja venyy ja sitte ku puhkee niin rasvat suorastaan purskahtaa ulos! Siinä on sitten sellanen lohi että tippa tulee silmään ku syöpi!