4 purkkia ehrmannia,
pikkasen jauhoja joiden sekaan 4 munankeltuaista, vanilliinisokeria ja reilustensa kaakaotötinää
munanvalkuaiset vaahdoksi myös
Temmo ehramin sekaan kaakaota ja makeutusjauhetta
Sekota ehramiin keltuaistökkö
Veivaa varovasti sekaan valkuaistahna
Pohja onkin oveluutta. tempase tusinan verrna digestive-keksejä pillun päreiksi vuoan pohjalle (vuoan pohjaan leivinpaperia, minkä päälle siis kaikki) ja kaada koko helapaska siihen. Muista laittaa aikalailla kaakaota kokonaisuudessaan, noin 3-4dl ja vanilliinia sopivasti, jauhoja joku 1-2 dl.
Sitten miksroon pitkäksi aikaa kevyelle lämmölle (Aluksi joku 20 minsaa 750 w ja sitten joku 400 w ja 30 minsaa)
Kun otat pois, temmo 500g mansikoita pintaan, tunge ne massan sisään oikein. pakastee ok, ne sulaa sinne sisään sitten.
Annan vetäytyä vähintään 5 tuntia, muuten maistuu pahalle. Parempi että syöt vasta seuraavana päivänä, niin mansikoitten mehukin on anatanut makua koko kaakkuun. Ja jääkaapissa anna olla koko ajan.
en tiedä oliko selvä ohje, mutta ei sen tarviikaan olla, improaminen on ruoanlaiton a ja o.
Oheisessa kakussa siis hiilarit/prode suhde n. 50-50. Voi heittää kaakaon makuista prodejauhoa vielä sekaan niin saa maailman parasarvoisinta kaakkua.
Kirjotin nopeasti joten kirjotusvirheet saatte pitää itsellänne jos löydätte :piis: