Joe Biden

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Joe Biden sanoo että Trumpin pitäis "get a life" ja mennä auttamaan ihmisiä Floridassa. Itse asiassa Trump on Floridassa, virkaa tekevä pressa Biden ei, ja Trump aktuaalisesti päästää avustustyöntekijöitä majoittumaan hotelliinsa Miamissa, eli auttaa.
Lisäksi Biden sanoi että Netanyahu tulee auttamaan Floridan hurrikaanin hoidossa.:unsure: Mutta hyvä jos Trump ja Netanyahu auttamassa kun Biden ei ole. =D

View: https://www.youtube.com/watch?v=n1BfsMpNe_M
 
^Trump siis "auttaa" tarjoamalla hotellipalveluitaan maksua vastaan :)

Ainakin tämä nettihuhu meni ilmeisen onnistuneesti läpi:
600
 
Miksi molemmat puolet tarinasta taas kerran trendasi "Muskin" somessa?

Ehkä koska Bidenin ja Trumpin kampanjasta vastaa samat kaverit?
Herätit minussa piilevän amatöörifilosofin - koetko eläväsi jossain simulaatiossa, jossa aitoa kaaosta ei ole, vaan kaikki tapahtumat liittyvät toisiinsa ja niiden kulku on ennaltamääriteltyä?
 
^Trump siis "auttaa" tarjoamalla hotellipalveluitaan maksua vastaan

Tuohan oli ihan pomminvarma juttu että vastustajat heti laittaa tuollaisen huhun liikkeelle. Kauaa ei kestänyt sinullakaan, tikkana paikalla. :-) Saman tien kun tiedossa että Trump auttaa, niin tietenkin positiivinen mielikuva pitää romuttaa. Myös vävypoika saa palkkaa tästä jne.
 
Herätit minussa piilevän amatöörifilosofin - koetko eläväsi jossain simulaatiossa, jossa aitoa kaaosta ei ole, vaan kaikki tapahtumat liittyvät toisiinsa ja niiden kulku on ennaltamääriteltyä?
Ei tarvita vapaamuurari Icken simulaatio harhautusta.

Tietenkään aitoa kaaosta ei ole, koska kaikkia puolueita johtaa samat miehet ja kaikki "maat" käyttää samaa feikki valuuttaa samalla kun leikkivät olevansa vihollisia.

X on aivan samanlainen järjestelmän aivopesu alusta kuin kuoleva mainstream media. Kaikki vastaäänet saa bannia/shadowbannia.

Puolet käyttäjistä näkee valtion virallisen linjan ja toinen puoli taas virallisen vasta-narratiivin. Hajoita ja hallitse.

Korona hoax, maahanmuutto, sodat🤡, lgbt/woke jne.

Luuletko niiden olevan orgaanisia tapahtumia?
 
Meni muokkausaika umpeen. Tästä siis kyse.
Tuohan on hieman hutiloiden kirjoitettu uutinen, sillä toimittaja on itse olettanut huoneiden olevan ilmaisia, vaikka jutun lopussa toteaakin, ettei ole saanut asiaa tarkistettua FPL:tä.
En nyt sano, että Trump toimisi tässä mitenkään väärin - nousee vaan korvat hörölle, kun kuulee tunnetun grifterin antavan jotain ilmaiseksi. Vaikka antaisikin, niin varmasti kampanjakassastaan ottaa vahingon takaisin, koska miksipäs ei niin tekisi.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom