- Liittynyt
- 28.9.2007
- Viestejä
- 1 233
minkätakia sitä ei voi paistaa?
Olen aina paistanutkin. Mutta kun lukee että jotkut sitä syö raakana ja kehuu että on semmoista herkkua, sen perusteella jo olisi kiva kokeilla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
minkätakia sitä ei voi paistaa?
Lähikaupan kauppias jauhaa itse jauhelihaa, parasta. Toiseks menee paikallisen lihatukun (Dynameat) jauhelihat.
Löytyihän se Hupen aloittama virallinen jauheliha ketju. Itsekkin huomannut että luomu naudanjauheliha on huomattavasti parempaa mitä normaali vaikkakin on sekin
valmiiksi pakattua. Isoimman eron huomaa heti paistaessa että liha on kuivempaa ja siitä irtoaa vähemmän nestettä kuin normaalista, luomusta ei tule nestettä ulos
oikeastaan ollenkaan ja liha on jotenkin kiinteämpää. Hintaero on kuitenkin niin pieni että en enään osta normaalia jauhelihaan kuin sillon, jos luomu sattuu olemaan loppu.
Ketään muita jotka on vaihtaneet pelkästään luomulihaan ? Parasta olisi tietysti ostaa jostain lähettyviltä pakastin täyteen lihaa vaikka kerran kuukaudessa tai parissa.

Lähikauppojen lihanjauhatukset on vähän sitä sun tätä...
Tässä lähellä tiedän isojakin kauppoja jotka jauhavat jauhelihaksi kaikki naudanlihat mitkä on menossa huonoksi, viimeksi eilen näin
että jauheliha oli pakattu 27.09 ja viimeinen käyttöpäivä 28.09. Jos kaupassa on lihatiski joka jauhaa tuoretta luomulihaa niin se olisi varmasti hyvää.
