- Liittynyt
- 15.12.2003
- Viestejä
- 350
Olen jo nyt alkanut miettimään sitä, kun kesällä rippikoululeiri kestää yli viikon, ja siellä ei tuota sapuskaa kovin useasti saa, eli aamupala, pääruoka ja iltapala ovat oikeastaan ainoat hetket, jolloin pääsee syömään. Eihän tuollaisella pärjää alkuunkaan kymmentä päivää, joten pitäisi ottaa mukaan jotain protskua ja hiilareita sisältävää juomaa. Jauheiden sekoittelu paikan päällä ei onnistu millään, sillä ripari isä on sellanen ukko, että on turha yrittää selitellä mitään lisäravinteista. Jotenka ne näillä näkymin pitäisi sekoittaa valmiiksi.
Maidossa nuo eivät kauaakaan kestäisi, mutta entä jos sekoittaisi veteen, kauanko olisi säilyvyys huoneenlämmössä ?
Ja millaisia nuo prosku patukat olisivat välipaloina ? Onko mitään muuta noin huoneen lämmössä hyvää välipalaa ? Tonnikala purkkeja mukaan tulee varmasti, mutta ei pelkästään niillä kyllä pärjää.
Maidossa nuo eivät kauaakaan kestäisi, mutta entä jos sekoittaisi veteen, kauanko olisi säilyvyys huoneenlämmössä ?
Ja millaisia nuo prosku patukat olisivat välipaloina ? Onko mitään muuta noin huoneen lämmössä hyvää välipalaa ? Tonnikala purkkeja mukaan tulee varmasti, mutta ei pelkästään niillä kyllä pärjää.