- Liittynyt
- 17.7.2002
- Viestejä
- 36 296
Iso Paha kipuaa lavalle kahdesti viikon aikana
Alle 95 kiloisten hallitseva Suomen mestari sekä Overall –tittelin viime vuoden Sm-kilpailussa voittanut Reijo Pasanen kilpailee jo tänä viikonloppuna.
Pasanen sai kutsun Kööpenhaminaan, amatöörien GP-kisoihin, jotka pidetään 16.päivä huhtikuuta. Kilpailurupeama jatkuu heti seuraavana viikonloppuna PM-kisoilla, kilpailupaikkana Helsingin Kulttuuritalo. Tässä Pasasen kuulumiset noin viikko ennen Kööpenhaminaa:
”Valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin lukuun ottamatta pikkuvaivoja joita aina kovalla dieetillä tuntuu ilmaantuvan. Treeni on kulkenut muuten todella hyvin. Olen treenannut aivan samalla tavalla kuin offilla. Siis kovaa maanantaista perjantaihin lihas per päivä. Aerobisen olen hoitanut kävelemällä joka toinen päivä. Nyt se on jo jäänyt tietysti pois ohjelmistosta.”
Reiska on tunnettu ”työpaikkaruokailija”, mies löytää kilpailukauden ulkopuolella itsensä useasti työpaikkansa seisovasta pöydästä (ovimies)tavallisen bodilounaan sijaan. ”Iso Pahan kotikeittiö on ollut jo ahkerassa käytössä. Broilerin rintafilee is my best friend kisakaudella.”
Iso Paha pitää Kööpenhaminan GP-kisaa ainutlaatuisena mahdollisuutena. ”On todella kiva, että järjestyi tämä mahdollisuus kilpailla Köpiksessä. Kyllähän kansainvälisillä lavoilla on aina oma fiiliksensä. Lähden hyvillä mielin kisaamaan ilman paineita ja omaan kuntooni tällä hetkellä olen todella tyytyväinen. Voisin hypätä lauteille vaikka heti, vaikka PM-kisat ovat kuitenkin se minun päätavoitteeni. Jos mitään radikaalia ei tapahdu eli pysyy terveenä, uskon että olen ainakin parempi kuin syksyllä. Tulossa on varmasti hyvä skaba ja helpolla en aio kuitenkaan kavereita päästää, joten kaikki kannustamaan ja seuraamaan tapahtumaa Kulttuuritalolle!”
Lähde: Body
Alle 95 kiloisten hallitseva Suomen mestari sekä Overall –tittelin viime vuoden Sm-kilpailussa voittanut Reijo Pasanen kilpailee jo tänä viikonloppuna.
Pasanen sai kutsun Kööpenhaminaan, amatöörien GP-kisoihin, jotka pidetään 16.päivä huhtikuuta. Kilpailurupeama jatkuu heti seuraavana viikonloppuna PM-kisoilla, kilpailupaikkana Helsingin Kulttuuritalo. Tässä Pasasen kuulumiset noin viikko ennen Kööpenhaminaa:
”Valmistautuminen on sujunut erittäin hyvin lukuun ottamatta pikkuvaivoja joita aina kovalla dieetillä tuntuu ilmaantuvan. Treeni on kulkenut muuten todella hyvin. Olen treenannut aivan samalla tavalla kuin offilla. Siis kovaa maanantaista perjantaihin lihas per päivä. Aerobisen olen hoitanut kävelemällä joka toinen päivä. Nyt se on jo jäänyt tietysti pois ohjelmistosta.”
Reiska on tunnettu ”työpaikkaruokailija”, mies löytää kilpailukauden ulkopuolella itsensä useasti työpaikkansa seisovasta pöydästä (ovimies)tavallisen bodilounaan sijaan. ”Iso Pahan kotikeittiö on ollut jo ahkerassa käytössä. Broilerin rintafilee is my best friend kisakaudella.”
Iso Paha pitää Kööpenhaminan GP-kisaa ainutlaatuisena mahdollisuutena. ”On todella kiva, että järjestyi tämä mahdollisuus kilpailla Köpiksessä. Kyllähän kansainvälisillä lavoilla on aina oma fiiliksensä. Lähden hyvillä mielin kisaamaan ilman paineita ja omaan kuntooni tällä hetkellä olen todella tyytyväinen. Voisin hypätä lauteille vaikka heti, vaikka PM-kisat ovat kuitenkin se minun päätavoitteeni. Jos mitään radikaalia ei tapahdu eli pysyy terveenä, uskon että olen ainakin parempi kuin syksyllä. Tulossa on varmasti hyvä skaba ja helpolla en aio kuitenkaan kavereita päästää, joten kaikki kannustamaan ja seuraamaan tapahtumaa Kulttuuritalolle!”
Lähde: Body