Onhan noiden yhteyttä kaikenmaailman suolistosyöpiin julistettu, ja suolaakin tulee varmaan reippaahkosti, jos paljon popsii ja haluaisi mennä suositusten mukaan, mutta itelle ainakin ihan se ja sama. Rahkaa ei saisi vedellä, koska laktoosi, ja jäljelle jää suunnilleen munanvalkuaiset ja jauhot, enkä minä ainakaan jaksa noita vedellä päivästä toiseen. Pähkinät ehkä, mutta niissä on taas rasvaa tolkuttomasti esim. keittokinkkuun verrattuna.
Itse olen enemmän kiinnostunut siitä, että saa ruokaa napaan ja homma hoituu tarpeeksi yksinkertaisesti, enkä suostu uskomaan, että muutama siivu keittokinkkua omaa terveyttä tulee romauttamaan. Se onnistuu esim. dokaamisella paljon nopeammin.
Unohdin kyllä kanan ja tonnikalan, joista ainakin jälkimmäisestä saa raejuuston kanssa hyvän sekoituksen. Se jotenkin toimii. Kanaa taas oon jotenkin huono pupeltamaan. Mautonta tai jotain.
Eli onhan noita vaihtoehtoja toki pakettileikkeillekin. Itelle noi on vaan jäänyt tavaksi.