Huonosti hoidettu yksityistie ja liikenneonnettomuus tai kaatuminen

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
41
PJ asuu itseasiassa tuolla päässä ja se on sama tapaus joka tukkii sen kiertoreitin. Jotenkin toivoisi, että mahdollinen hälytysajoneuvo olisi menossa sen luokse joskus kun roska-auto tukkii tien sohjon ja liukkauden takia. Eikä sillä ole maasturiakaan, tavallinen perheauto.

Selvitin sen hiekoituksen hinnan viimevuonnna kun jouduin hiekottaan tuon itse jotta elementtirekat pääsi mäen ylös. 100 euroa + alv kun vedetään koko reilut 2 km hiekalle. Tässä siis se 50 taloa, eli ei juuri mitään per talo.

Nihilismiä tuo on ja sitä kun ei tykätä että tänne tulee uutta väkeä. Asennevamma, mutta pakko tähän on muutos saada seuraavassa kokouksessa.

Mielestäni asiallinen hiekoitus ja tehokkaampi sohjon poisto auttaa ongelmaan. Onneksi tuo oma auto on tuollainen 93 vuoden vähän ajattu tapaus, vaimo tosin ajaa tuolla tuoreemmalla. Sitä ei viittis rikkoa. Siinä hiekottaa aika monta vuotta kun yhden kuprun autoon ajaa.
 
Liittynyt
28.12.2006
Viestejä
12 974
Itse asun kaava-alueella pikkukaupungin keskustan tuntumassa ja ei ole hääviä hiekoitus täälläkään. Oikein piti muistella onko tuota tietä koskaan hiekotettu, ei ainakaan niin pahasti etteikö siinä pystyisi lapset potkukelkkailemaan. Ja esim nyt kun lumi sulanut jääksi ihan turha kuvitellakkaan että mitään olisi tehty.
 

Timba79

Moderaattori
Mode
Liittynyt
5.6.2003
Viestejä
29 720
Ikä
41
Ja muuten nuot teollisuusalueiden sivutiet on kanssa järkytssä konnussa. Esim. täällä Jyväskylässä Seppälänkankaalla. Vähän väliä rekoilla ongelmia omankin duunipaikan läheisyydessä. Kunnon sohjopeltoa, auraa nähnytkään...
 
Ylös