Hera proteiini - WHEY

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja viikinki_84
  • Aloitettu Aloitettu
  • Tags Tags
    hera
Meta title: 🔥 HERA PROTEIINI – WHEY VOIMAA JA PALAUTUMISTA 🔥

Meta description: Nopeasti imeytyvä proteiinilähde, joka tukee lihaskasvua, palautumista ja laadukasta päivittäistä proteiininsaantia.


Niin ja laktoosivamma on oikeastaan ainut hyvä syy ostaa enemmän suodatettua heraa. Nämä missä 80 % prodea ja 5-7 % rasvaa ja hiilaria niin on ihan yhtä hyviä.
 
Pahoittelen, kun varmasti tästä jo keskustelua löytyy. Mutta mietin nyt budjetoinnin suhteen, että onko isolaatin hyödyt noihin muihin heroihin niin merkittävä? Nyt käytössä jokin Whey plus jossa eri heratyyppiä samassa säkissä. Aiemmin jokin amatimies suositteli isolaattia, mutta onko näillä loppupeleissä niin paljon eroja paitsi hinnassa? Mitkä isolaatin isoimmat hyödyt? Oma konteksti on voimailupainotteinen treeni, mut toki nyt luonnollisesti menee hypertroofista treeniä kivasti siihe viereen. Mutta ei tosiaan siis tavoitteena ole rakentaa mitään oman elämän Arskaa itsestäni.
 
Pahoittelen, kun varmasti tästä jo keskustelua löytyy. Mutta mietin nyt budjetoinnin suhteen, että onko isolaatin hyödyt noihin muihin heroihin niin merkittävä? Nyt käytössä jokin Whey plus jossa eri heratyyppiä samassa säkissä. Aiemmin jokin amatimies suositteli isolaattia, mutta onko näillä loppupeleissä niin paljon eroja paitsi hinnassa? Mitkä isolaatin isoimmat hyödyt? Oma konteksti on voimailupainotteinen treeni, mut toki nyt luonnollisesti menee hypertroofista treeniä kivasti siihe viereen. Mutta ei tosiaan siis tavoitteena ole rakentaa mitään oman elämän Arskaa itsestäni.

Konsentraatti ja Isolaatti ero on vain se että isolaattia on suodatettu enemmän. Siinä on jäljellä vähemmän hiilaria (ja laktoosia) ja rasvaa, ja siten isompi proteiinipitoisuus. Kun konsentraateissa on usein kuitenkin 75-80 % prodea, 4-7g hiilari ja rasva. Niin yleensä ainoa vahva syy ostaa isolaattia on laktoosi ongelma.
 
Onko muuten muut huomanneet että melkein protskumerkistä riippumatta nykyisin jauhot sekoittuneet todella huonosti makeutusaineiden osalta? Tarkoitan että siinä pussin päällimmäisenä on aina överipaljon ällömakeaa makeutusainetta ja maistuu pahalta ensimmäiset juomat ennen kuin päästään pussissa syvemmälle jauhoihin.

Ongelmahan korjaantuu sillä kun itse ravistelee ja heiluttelee pussia ihan kunnolla ennen avaamista tai avaamisen jälkeen kauhalla hämmentää että seoksesta tulee tasaisempi.

Tuntuu että joka merkillä nykyään sama ongelma. Taitaa tulla samasta tehtaasta suurin osa.
 
Tuntuu että joka merkillä nykyään sama ongelma. Taitaa tulla samasta tehtaasta suurin osa.
Whey protskua valmistaa Euroopassa useampikin lafka, mutta makuaineita tuottaa vain muutama, varsinkin jauhemaisessa muodossa. Tosin ei tässäkään raketti tieteen parissa olla, joten eiköhän jokaisella valmistajalla ole aikalailla samat reseptit. B2B bulkkihöttöä kaikki tyyni, kiiltävä etiketti ja kovat mainospuheet määrittää hinnan, ei niinkään sisältö.
 
Back
Ylös Bottom