• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

STRONGMAN Hafþór Júlíus Björnsson

Liittynyt
4.4.2009
Viestejä
608
Ehkä toiseksi olisi voinut nousta, mutta noilla lajeilla/säällä/kestolla olisi Martins vienyt todennäköisesti muutenkin.

Lastauksessa Thor tiputti alasimen sitä nostaessa ja siinä meni tärkeät 4-5 sekuntia joita tuskin olisi täysin terveelläkään jalalla saanut kiinni. Kuumuus ja kisojen nopeus/kesto vaikutti olevan iso tekijä isoimmilla pojilla minkä uskon vaikuttaneen yhtä paljon Thoriin ku jalan.

Eka karsinnat kahdessa päivässä läpi, sitten yksi välipäivä karsintojen voittajille ja vikana päivänä 5 lajia yhdessä päivässä.
 
Liittynyt
26.4.2015
Viestejä
734
Ulkopuolisen täysin mahdoton arvioida paljonko vamma vaikutti tulokseen. Vamman ei tarvitse olla iso kun se jo alitajunnassa saa varomaan kaikkea.
 
Liittynyt
4.4.2009
Viestejä
608
Mikään virallinen taho ei siis striimannut kisoja ja kisailijatkaan ei saa varsinaisia suorituksia laittaa sosiaaliseen mediaan. Nykyisin sentään kärki kolmikko ilmoitetaan, kun 2017 taisi olla ettei sitäkään saanut kilpailijat sanoa ennen TV-lähetyksiä.
 
Liittynyt
4.8.2014
Viestejä
1 642
Pukit on mitoitettu jokaiselle kilpailijalle erikseen ennen kisanostoja. Tais Martins Licisin videossa olla juttua siitä.
En silti ymmärrä, miks ne on noin kapeita. Toisaalta jos lasku tulee vähän vinossa, niin kapealta pukilta nosto lähtee varmaan vakaammin ylös. Selittikö Licis asiaa siis tarkemmin?
 

Pro-Pain

Ylileveä kuljetus
Mode
Liittynyt
17.7.2002
Viestejä
27 240
 
Ylös