- Liittynyt
- 29.5.2002
- Viestejä
- 279
Originally posted by Jortsu
Näin on. Itselleen sopivan makean drinksun saa kun säätää vähän malto-dekstroosi -suhteen kanssa. Pelkällä maltolla drinksu on IMO liian neutraalin makuinen. Ja tuo taloudellisuus seikkakin toteutuu kun käyttää dektroosina panimosokeria.
Juuri niin, halvimmillaan dekstroosia saa viinitarvikeliikkeistä jopa alle euron/kilo (vt. malto ~4e/kilo). Itse olen mukavimman makuiseksi havainnut 50/50 suhteessa maltoa ja dekstroosia. Jos pelkkää dekstroosia laittaa tulee kohtalaisen imelä paukku, mutta kyllä sekin maultaan mielestäni malto-only-drinkin hakkaa.
Niin ja alkuperäiselle kysyjälle, palautusjuomani on kiristelykaudella sisältänyt:
40g Whey3 suklaa
20g Malto
20g Dekstroosi
10g Kreatiini
Varsin mukavan makuinen drinksu joka ei turvota niinkuin isommalla määrällä hiilareita varustettu (~100g). En usko palaavani isompiin hiilarimääriin palautusjuomassa enää.