Primitive82
Banned
- Liittynyt
- 27.4.2003
- Viestejä
- 607
Natu76:
Nuo väitteet ovat todellakin sarjaa - kärpäsestä härkänen.
Ei kannata katsoa asioita niin yksioikoisesti!
Tässä lainauksia taas hieman objektiivisemmalta suunnalta:
"Aasialaiset juovat runsaasti vihreää teetä ja syövät soijaruokia. Niinpä he saavat ravinnossaan runsaasti soluja suojaavia fytokemikaaleja, muun muassa isoflavonoideja. Heillä esiintyy 5-8 kertaa vähemmän rinta- ja ETURAUHASSASYÖPÄÄ, vähemmän sydän- ja verisuonitauteja, kohonneita kolesteroliarvoja ja luukatoa kuin amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla. Vaikka japanilaiset miehet polttavat paljon, heillä esiintyy vähemmän keuhkosyöpää kuin amerikkalaisilla tupakoitsijoilla. Syyksi arvellaan japanilaisten vihreän teen katekiinien ja soijan isoflavonoidien runsasta päivittäistä saantia. "
"Soija sisältää erityisen runsaasti tiettyjä flavonoideja, joita kutsutaan nimellä isoflavonoidit. Nämä isoflavonoidit ovat paitsi antioksidantteja myös kasviestrogeeneja. Toisin sanoen niillä on estrogeenin kaltaisia vaikutuksia, vaikka ne eroavatkin kemiallisesti estrogeenivalmisteista, joita naisille määrätään vaihdevuosissa. Eniten on tutkittu genisteiini-nimistä kasviestrogeenia; muita ovat muun muassa daidtseiini ja glysiteiini. "
Mutta ->
"Tietyt eläimet ovat hyvin herkkiä kasviestrogeeneille. Kun lampaille tai eläintarhojen apinoille on syötetty runsaasti soijaa, ne ovat tulleet lisääntymiskyvyttömiksi. Ihmisessä sitä vastoin genisteiini on "heikko estrogeeni". Toisin sanoen sen hormonivaikutus on HEIKOMPI kuin elimistön itse tuottamilla estrogeeneilla. Kun ihmisen ruokavalion genisteiinin pitoisuutta lisätään, elimistön estrogeenitoiminta EI MUUTU. Päinvastoin, genisteiini näyttää kilpailevan vahvempien estrogeenien kanssa reseptorien paikasta. Tämä merkitsee sitä, että genisteiini ESTÄÄ vahvempien estrogeenien aktiviteettia, jolloin kokonaisestrogeenin vaikutus elimistössä HEIKKENEE. "
Ja mitä tulee siihen väitteeseen, että soija muuttaisi aivoja, niin paskan marjat!
Aasialaiset ovat maailman älykkäintä ja viisainta kansaa!
Lisäksi vaikka asia nyt olisi niin, että kun soijaPAPUA syö kilon päivässä saattaa testosteroni taso hiukan laskea, niin määrä joka niitä flavonoideja on 90%:ssa proteiini jauhossa on niin pieni, että vaikutusta ei ole käytännössä mihinkään suuntaan!
Enkä itse ole huomannut tasoissa minkäänlaista laskua, päinvastoin!
Joten neuroottista, naismaista pelkuruutta tuollainen!
Nuo väitteet ovat todellakin sarjaa - kärpäsestä härkänen.
Ei kannata katsoa asioita niin yksioikoisesti!
Tässä lainauksia taas hieman objektiivisemmalta suunnalta:
"Aasialaiset juovat runsaasti vihreää teetä ja syövät soijaruokia. Niinpä he saavat ravinnossaan runsaasti soluja suojaavia fytokemikaaleja, muun muassa isoflavonoideja. Heillä esiintyy 5-8 kertaa vähemmän rinta- ja ETURAUHASSASYÖPÄÄ, vähemmän sydän- ja verisuonitauteja, kohonneita kolesteroliarvoja ja luukatoa kuin amerikkalaisilla ja eurooppalaisilla. Vaikka japanilaiset miehet polttavat paljon, heillä esiintyy vähemmän keuhkosyöpää kuin amerikkalaisilla tupakoitsijoilla. Syyksi arvellaan japanilaisten vihreän teen katekiinien ja soijan isoflavonoidien runsasta päivittäistä saantia. "
"Soija sisältää erityisen runsaasti tiettyjä flavonoideja, joita kutsutaan nimellä isoflavonoidit. Nämä isoflavonoidit ovat paitsi antioksidantteja myös kasviestrogeeneja. Toisin sanoen niillä on estrogeenin kaltaisia vaikutuksia, vaikka ne eroavatkin kemiallisesti estrogeenivalmisteista, joita naisille määrätään vaihdevuosissa. Eniten on tutkittu genisteiini-nimistä kasviestrogeenia; muita ovat muun muassa daidtseiini ja glysiteiini. "
Mutta ->
"Tietyt eläimet ovat hyvin herkkiä kasviestrogeeneille. Kun lampaille tai eläintarhojen apinoille on syötetty runsaasti soijaa, ne ovat tulleet lisääntymiskyvyttömiksi. Ihmisessä sitä vastoin genisteiini on "heikko estrogeeni". Toisin sanoen sen hormonivaikutus on HEIKOMPI kuin elimistön itse tuottamilla estrogeeneilla. Kun ihmisen ruokavalion genisteiinin pitoisuutta lisätään, elimistön estrogeenitoiminta EI MUUTU. Päinvastoin, genisteiini näyttää kilpailevan vahvempien estrogeenien kanssa reseptorien paikasta. Tämä merkitsee sitä, että genisteiini ESTÄÄ vahvempien estrogeenien aktiviteettia, jolloin kokonaisestrogeenin vaikutus elimistössä HEIKKENEE. "
Ja mitä tulee siihen väitteeseen, että soija muuttaisi aivoja, niin paskan marjat!
Aasialaiset ovat maailman älykkäintä ja viisainta kansaa!
Lisäksi vaikka asia nyt olisi niin, että kun soijaPAPUA syö kilon päivässä saattaa testosteroni taso hiukan laskea, niin määrä joka niitä flavonoideja on 90%:ssa proteiini jauhossa on niin pieni, että vaikutusta ei ole käytännössä mihinkään suuntaan!
Enkä itse ole huomannut tasoissa minkäänlaista laskua, päinvastoin!
Joten neuroottista, naismaista pelkuruutta tuollainen!