BB PRO Cody Montgomery

Liittynyt
13.8.2009
Viestejä
18 481
Tätä minäkin ihmettelen että mistä yleensä saanut pro kortin. Kumminkin aika naru jätkä kyseessä.
Fanipojat tulee vetään herneet nenäänsä, mutta tulkoot.
Mutta siis näin yleisesti en ymmärrä koko tätä hypetystä kaverin ympärillä. Joo kiva fysiikka jne, mutta jotenkin vain tylsähkön/laimean oloinen persoonaltaan. Toisaalta en ole rehellisesti sanottuna jaksanut kuin pari videoo sieltä täältä kelaillen katsoa ihan siitä syystä, etten yksinkertaisesti löydä tyypistä mitään kiehtovaa, innostavaa, poikkeavaa, en osaa sanoa. Ehkä se on just se, että hän on jotenkin "persoonaton"?
 
Viimeksi muokattu:

Kotipohja

VIP
Liittynyt
15.5.2008
Viestejä
7 759
No, jätkä kisas erittäin hienosti todella kovalla kunnolla mm. Arnoldissa ja sijoittuikin vielä yllättävän hyvin. Suomesta ei kukaan pärjäisi Codylle.

Btw, katsotaan saisinko Codyn kanssa miitattua tuossa syksyn kisojen jälkeen. Ollaan muutaman kerran juteltu ja kyselin asiaa olisiko mahdollista ja vastaili että ehdottomasti jos suunnilla olen.
 
Liittynyt
28.4.2002
Viestejä
5 808
IFBB:sta tulee nykyaan silloin talloin kivoja morrimoykkyja, mutta ei ollenkaan samalla tavalla kuin enne. NPC nationals 1991 on hyva esimerkki jarkyttavasta tasosta josta saa vaan uneksia nykyaan. Kisan voitti Levrone, Flex Wheeler jatettiin kakkoseksi, Ronnie Coleman neloseksi ja Chris Cormier seitsemanneksi. 25 vuodessa ollaan tultu alyttomasti tasossa alaspain kun Codyn tasoinen kilpailija voittaa. Natti fysiikka toki mutta siihen se jaa, ei mitaan asiaa huipulle. Toisin kuin Kevin joka meni suoraan Olympia kakkoseksi.

 
Ylös