Chick Hornet

Originally posted by kekexx
Jokin mättää oheisessa. En heti ymmärrä Fried Chicken:n hiilihydraattimäärää, enkä Potato Chips:ien proteiinimäärää.

Potato Chips: (40+50+33= )123 grammaa/100 gramman annoksessa.

Miten noihin kanoihin on saatu noin vitusti hiilaria? Noi on jotain leivitettyjä ja rasvassa keitettyjä, kuten jenkkisafkat yleensäkin. Noissa chick horneteissa ei ole juuri yhtään hiilaria ja rasvakin vähenee huomattavasti, jos viitsii kuoria ne nahat pois niistä, itse teen aina näin.

Toisaalta toi nyt on muutenkin vähän kyseenalaista tietoa kun kerran 100g sipsejä sisältää 123g tavaraa.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Originally posted by Jesuiitta
Miten noihin kanoihin on saatu noin vitusti hiilaria?

Joo, tais tulla aika paskaa infoa. Sen siitä saa kun tyytyy ensimmäiseen Googlen pulauttamaan taulukkoon sen enempiä miettimättä sisältöä.

En huomannutkaan että joku oli jo aiemmin postannut linkin Atrian sivuille ja siellähän se seisoi selvällä suomella että Horneteissa on about saman verran proteiinia ja rasvaa ja hiilareita ei juuri ollenkaan.

Eli sorisori vaan kaikille siipipalojen ystäville jos tuli perjantain satsista turhaan huono omatunto.
 
Nuo hornetit on kyllä hemmetin hyviä. Onko kukaan muu huomannut, että ne ei ole niin tulisia kuin joskus ennen?
 
Edit: tuli tupla posti...
 
Originally posted by kekexx
Jokin mättää oheisessa. En heti ymmärrä Fried Chicken:n hiilihydraattimäärää, enkä Potato Chips:ien proteiinimäärää.

Potato Chips: (40+50+33= )123 grammaa/100 gramman annoksessa.
Sen täytyy olla sitä paljon puhuttua piilorasvaa!
 
Originally posted by Keisari
RESEPTI:

1-4 kpl broilerin rintapalaa

Pestokastiketta

5% Polar -juustoa raastettuna

Oliiviöljyä

mustapippuria

Tehdään rintaleikkeen kylkeen viilto ja "avataan rintaleike". Tehdään täyte: raastetaan 5% polar juusto (paljon protskua, vähän niinkuin raejuustoa), maun mukaan pestokastiketta (ei tarvi todellakaan paljon), oliiviöljyä maun mukaan, mustapippuria edelleen maun mukaan. Laitetaan rintaleikkeen sisälle niin, että täyte ei paiston aikana pääse valumaan pois.


HYVÄÄ JA KEVYTTÄ BODIRUOKAA, KANNATTAA KOKEILLA!


Aapo luulee syöneensä kerran tätä hyvää ja kevyttä bodiruokaa. Toisen paistokerran jälkeen ei ihan paha. Kannattaa muistaa että kana on aina paistettava läpikypsäksi. Raaka kana on pahaa ja huonolla tuurilla saa kaupan päälle salmonellan.

Jos ei mässypäivänä pelkää kermatilkkaa, niin valkosipulikana on aika herkkua.

Resepti:

Rintapaloja

1-2 valkosipulia (20-40 valkosipulin kyntttä!!)

kermaa

suolaa

pippuria

öljyä

Ruskista kanat pannulla, ammu uunivuokaan 20-40 kuoritun valkosipulinkynnen kanssa, suolaa, pippuroi ja kaada kermaa päälle. Parisataa astetta ja 45 minuuttia uunissa. Huomatkaa että valkosipuli ei ole tässä ruuassa mauste, vaan raaka-aine, sitä pitää olla PALJON. Kylkeen riisiä. Tai salaattia jos hiilarit on pannassa.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom