Carnivore Diet

10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
According to the American College of Cardiology and the American Heart Association guidelines, a heart scan may not be recommended for the following people:

Men under age 40 and women under age 50, because it's unlikely calcium can be detected at younger ages
People who have a very low risk, because detectable calcium is highly unlikely if you don't have a family history of heart attacks at an early age

Eli tulkitsenko oikein? CAC scorella ei tee paskaakaan ennenko paskaa on jo merkittävästi housussa? Eli noi nollatulokset ei ole mitään ihmeellistä perusterveelle
 
Viimeksi muokattu:
Ei taida olla mahdollista naudan maksalla. Joskus luin tosta paljoki ja ainoat raportoidut a-vitamiinimyrkytykset on havaittu vitamiinilisän ottamisella.

Voi olla että aiemmin ei ole ehdotetty että syödään päivän c‐vitamiinit maksasta.

Ja hyvä juttu että syöt kasviksia. Keskustelusta saa sen kuvan että puhutaan carnivoren eduista eikä liha + kasvikset ‐dietistä joka varmaan onkin ihan hyvä.
 
According to the American College of Cardiology and the American Heart Association guidelines, a heart scan may not be recommended for the following people:

Men under age 40 and women under age 50, because it's unlikely calcium can be detected at younger ages
People who have a very low risk, because detectable calcium is highly unlikely if you don't have a family history of heart attacks at an early age

Eli tulkitsenko oikein? CAC scorella ei tee paskaakaan ennenko paskaa on jo merkittävästi housussa? Eli noi nollatulokset ei ole mitään ihmeellistä perusterveelle
MÄ en rehellisesti sanottuna tiedä tarkkaan. Loogisesti ajateltuna eihän cac arvo yksistään sinällään kauheasti kerro. Jos siellä on ikää, tupakkaa, verenpainetta, geenejä, vähäinen aktiivisuus, korkee kolesteroli, niin varmasti merkitsee. Tuohon lisätään diabetes mellitus(diabeteksen esiaste) niin olisin kyllä huolissani. Mikä noista sitten on se fataalein? Varmaan verenpaine ja kolet päin helsinkiä.

Jos cac arvo nolla ja noi muut arvot vituillaan, niin cac arvon tuijottaminen on todnäk se pienin murhe. :D

Fakta ihan oikeesti ja aidosti on, että kolearvojen seuraaminen on tärkeetä. Suuri määrä rasvaa vaikuttaa näihin- uskallan jopa väittää että yleisesti suurin tekijä. Geenifriikkejäkin varmasti on. Itellä oli 12-17 vuotiaana ruokavalio meinaan melkonen. Siltikään ylipainoo ei ollu eikä kolearvot ollu kun 5,1-5,3 ''pahimmillaan''. (esim iltapala saatto olla pizza, pellillinen ranskalaisia, punanen maito litra ja joku jugurtti litra.) Rupee sokeri ja rasvamäärä olee kiitettävä.

Samaan hengenvetoon on kirjotettava, että niin on sokeriarvojenkin seuraaminen.(paastosokerien) En tosin usko, että aktiivinen normaalipainonen edes voi 2-tyypin diabetekseen sairastua.
 
En tosin usko, että aktiivinen normaalipainonen edes voi 2-tyypin diabetekseen sairastua.

T2D:een sairastuminen on kiinni pääasiassa siitä mikä on henkilön ns ”personal fat threshold”. Kun kyky säilöä energiaa tulee täyteen (rasvasolut täynnä), niin silloin huomataan että verenkierrossa alkaa olla liikaa energiaa(rasva ja sokeri). Tätä tilannettahan edeltää vuosia koholla oleva paastoinsuliini.

Moni ns laihaläski, joka voi olla normaalipainoinen, voi olla pahasti diabeetikko. Esim Intiassa hyvin yleistä.
 
MÄ en rehellisesti sanottuna tiedä tarkkaan. Loogisesti ajateltuna eihän cac arvo yksistään sinällään kauheasti kerro. Jos siellä on ikää, tupakkaa, verenpainetta, geenejä, vähäinen aktiivisuus, korkee kolesteroli, niin varmasti merkitsee. Tuohon lisätään diabetes mellitus(diabeteksen esiaste) niin olisin kyllä huolissani. Mikä noista sitten on se fataalein? Varmaan verenpaine ja kolet päin helsinkiä.

Jos cac arvo nolla ja noi muut arvot vituillaan, niin cac arvon tuijottaminen on todnäk se pienin murhe. :D

Fakta ihan oikeesti ja aidosti on, että kolearvojen seuraaminen on tärkeetä. Suuri määrä rasvaa vaikuttaa näihin- uskallan jopa väittää että yleisesti suurin tekijä. Geenifriikkejäkin varmasti on. Itellä oli 12-17 vuotiaana ruokavalio meinaan melkonen. Siltikään ylipainoo ei ollu eikä kolearvot ollu kun 5,1-5,3 ''pahimmillaan''. (esim iltapala saatto olla pizza, pellillinen ranskalaisia, punanen maito litra ja joku jugurtti litra.) Rupee sokeri ja rasvamäärä olee kiitettävä.

Samaan hengenvetoon on kirjotettava, että niin on sokeriarvojenkin seuraaminen.(paastosokerien) En tosin usko, että aktiivinen normaalipainonen edes voi 2-tyypin diabetekseen sairastua.

Hain enemmän sitä, että näyttääkö se käytännössä nollaa kunnes paska on jo housussa, eli ei kovin tarkka mittari, ennenkuin pitää määrittää huonon tilanteen vakavuus. Niinkuin toi antaa ymmärtää
 

^ tämä tietohan ei tule kelpaamaan, koska sen kertoo HK.

Noooo... Lähdekritiikki kuuluu uutisten ja tuollaisten selvien mainosten arviointiin, joten hieman tarkkana toki kannattaa olla. VHH-porukka huutaa big sugar -salaliittoa ja jos tällaiset menee vastaavasti sukkana läpi, niin ei se puolueettomuutta huuda. Muutenkin argumentoinnissa on affektiheuristiikkaa aika paljon näkyvillä, kun porukka tuntuu olevan niin tunteella kiinni elämäntavassaan, että siitä ei oikein millään löydetä mitään huonoa tai edes neutraalia sanottavaa. Päästöistä on selvää dataa, mutta omaa mielipidettä asiasta, joka ei ole mielipidekysymys, perustellaan mielikuvilla ja tarinoilla.

Mitä tuohon "uutiseen" tulee, niin se on HKScanin VTT:ltä tilaama ja lisätietoja täytyy ilmeisesti pyytää kehitysjohtajalta tai media service deskiltä, ei ajatustakaan että toimeksianto ja selvitys olisi julkisesti kaikkien saatavilla. Ja jos nyt ketään sattuu kiinnostamaan, niin tässä HK:n Ehta-tuotteet. Onhan noita naudan kokolihatuotteista aika hyvä osa, mutta mikä lie prosenttiosuus kaikesta HK:n naudanlihamyynnistä? Ilmastotavoitteita tuntuu kyllä olevan ja se on hyvä juttu.
 
Shawn Bakerillä ei ole paljon varaa lähteä kyseenalaistamaan muiden lääkäreiden diagnooseja, kun oma lisenssikin lähti kuivumaan kyseiseltä puoskarilta.

Mun käsittääkseni Baker luovutti lisenssinsä vapaaehtoisesti ja se ei liittynyt mitenkään virheellisiin diagnooseihin.
 
Back
Ylös Bottom