BF Bettina Gräsbeck

Jos et oo kokeillut, niin jauhelihaan suosittelen kokeilemaan ihan vaan tomaattimurskaa sinne sekaan ja mausteita. Menee lisukkeen kuin lisukkeen kanssa. Ite tykkään syödä gluteenittomien fusillien kanssa sitä. Pelkkä puhdas jauheliha tökkii mullakin jo toista vuotta, kun ennen se oli suurta herkkua :D Tomaattimurskassa kun ei oo pahemmin kaloreita eikä lisättyä sokeria vrs. valmisbolognesesoosit. Kiitos videoista :)
 
Jos et oo kokeillut, niin jauhelihaan suosittelen kokeilemaan ihan vaan tomaattimurskaa sinne sekaan ja mausteita. Menee lisukkeen kuin lisukkeen kanssa. Ite tykkään syödä gluteenittomien fusillien kanssa sitä. Pelkkä puhdas jauheliha tökkii mullakin jo toista vuotta, kun ennen se oli suurta herkkua :D Tomaattimurskassa kun ei oo pahemmin kaloreita eikä lisättyä sokeria vrs. valmisbolognesesoosit. Kiitos videoista :)

Oma herkku riisi+jauheliha joka juurikin on tomaattimurskalla höystetty. Taidanpa tehdä heti :D
 
Jos et oo kokeillut, niin jauhelihaan suosittelen kokeilemaan ihan vaan tomaattimurskaa sinne sekaan ja mausteita. Menee lisukkeen kuin lisukkeen kanssa. Ite tykkään syödä gluteenittomien fusillien kanssa sitä. Pelkkä puhdas jauheliha tökkii mullakin jo toista vuotta, kun ennen se oli suurta herkkua :D Tomaattimurskassa kun ei oo pahemmin kaloreita eikä lisättyä sokeria vrs. valmisbolognesesoosit. Kiitos videoista :)

Oma herkku riisi+jauheliha joka juurikin on tomaattimurskalla höystetty. Taidanpa tehdä heti :D
Teen itse myös todella montaa eri "mössöruokaa" ihan tomaattimurskalla, parhaimmillaan ainoa mauste on tuore chili. Melkein useimmiten.
Comboja on sitten monia. On kidney papuja, on paprikaa, on sipulia, on proteiinipastaa (Torino), on ruispastaa, on riisiä, jne. Ei se paljoa vaadi.
 
Pakko niitä tomaattisooseja on omaan makuuni vähintään pikkaisen makeuttaa jollain, että saa tomaatin karvautta vähän leikattua veks. Onnistuuhan tuo toki vaikka paprikalla, jos ei halua sokeria, hunajaa tms. käyttää. Joku tikka masala -soosikaan ei näytä tarvitsevan sipulien ja mausteiden lisäksi juuri muuta kuin turkkilaista jugurttia kylkeen, eikä lie merkittävästi raskaampaa pupellettavaa pelkkään tomaattimurskaan tehtyyn soosiin verrattuna. Vaivaa saa toki nähdä himpun verran enemmän pelkän tomaattimurskan lämmittämisen sijaan.
 
Pakko niitä tomaattisooseja on omaan makuuni vähintään pikkaisen makeuttaa jollain, että saa tomaatin karvautta vähän leikattua veks.
Itse heitän joskus jopa ihan tomaattipyrettä. :D
Se tomaatin maku on just hyvä.
 
hei joku muukin syö mössöä, siistii. Maailman yksinkertaisin ja makroiltaan ok safka. Maultaan toiseksi paras, paras on uudet tuoreet kotimaiset perunat ja silli.
 
Oma herkku riisi+jauheliha joka juurikin on tomaattimurskalla höystetty. Taidanpa tehdä heti :D

Ai tätä harrastaa moni muukin..
Meilläkin siis menee tätä, paitsi että aika usein lähtee tölkistä kidney-papuja lisäksi soossiin ja riisin määrällä vaan säädellään sit sopivasti makroiluja. Hot-saucella ihan kiva kiireisen arkipäivän pikaversio "chili con carnesta" noitten papujen kanssa. Se oikea tehdään toki kunnon naudan rinnasta tuntikaupalla haudutellen..
 
ite kippaan sekaan aina tollasen "taco" dippi soosin. On mietoo mediumii ja tulista. Loput saa purkista pois kun tilkka vettä ja ravistus.
 
Noni! Mietinkin että koska saadaan uutta pätkää. Hyvä hyvä.
 
Tuosta videon thumbnailista tuli jotenkin instana mieleen Green Goblin. :D
 
Back
Ylös Bottom