- Liittynyt
- 30.10.2003
- Viestejä
- 1 081
Uutta pätkää:
Raaka broileri ja kasvikset samalla puisella leikkuulaudalla, samantien iskee salmonella!
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Uutta pätkää:
Raaka broileri ja kasvikset samalla puisella leikkuulaudalla, samantien iskee salmonella!

Mä söin Kiinassa raa-asta kanasta, rotasta, koirasta jne lähtien kaikkea, ei iskenyt paskatauti, kuin vasta kentällä kun söin jonkun leivoksen :D 10h ripulissa koneessa on mielenkiintoinen keissi ja seuraava päivä jetlagissa perse ruikulilla.
Raaka broileri ja kasvikset samalla puisella leikkuulaudalla, samantien iskee salmonella!
Ainakaan mulla ei ole vielä iskenyt. Tulee muutekin kypsennettyä rehuja myöten lähes kaikki safka.Raaka broileri ja kasvikset samalla puisella leikkuulaudalla, samantien iskee salmonella!
Puinen leikkuulauta on muovista fiksumpi - Kemikaalicocktail
Eikä se mitään merkkaa jos kasvikset kypsentää leikkaamisen jälkeen, eri asia jos salaatin vääntää.
Tossahan Bettina heittää tomaatit tohon, ei niitä kypsentänyt..
Seiti ei kyllä ole maukasta vaikka miten päin veivais. Vaikka se onkin loistava lähde proteiinille, niin se maistuu lastulevylle aina.
Paitti kalapuikossa
PöhKalapuikot on muksuille.
Et vain osaa [emoji3] no on turska vähän parempaa.Seiti ei kyllä ole maukasta vaikka miten päin veivais. Vaikka se onkin loistava lähde proteiinille, niin se maistuu lastulevylle aina.
Seitihän on oikein maukasta ku nakkaa vähän suolaa päälle.