- Liittynyt
- 6.2.2004
- Viestejä
- 820
- Ikä
- 52
@ez sanoi:Joosain dokkarissa mainittiin, että keskiverto amerikkalainen syö 3 ranskalaiset ja 2 hampurilaista joka viikko.
Joo. Noh, toi nyt ei ole yhtään mitään. Sopivalla otoksella esim. stadin keskustasta saadaan varmaan porukalle vielä enemmän käyntejä "mäkkäreissä".
Tässä on nyt keskitytty aivan liikaa näiden hampurilaisravintoloiden safkoihin. Ne on vain yksi "ruokalaji" kymmenien pikaruokalajien joukossa Amerikan markkinoilla. On täytettyjä patonkeja, friteerattua kalaa, meksikolaista ruokaa, aasialaista ruokaa, Hot dogeja, kreikkalaista, turkkilaista. italialaista yms. ja kaikki tehty "pikaruokareseptin" mukaan, jossa ei sokeria ja rasvaa säästellä.
Ja ihan pelkkä "oikea" ravintolaruoka on monessa paikassa huomattavasti epäterveellisempää vielä suurempine kalorimäärineen ja rasvoineen. Ne jotka on jenkeissä paljon rafloissa syöneet muistaa varmasti yhden asian: aterian koot ovat tuplasti se mitä suomalainen ravintola tarjoaa. Siellä sitten istutaan dietillä valtavan cesar-salaatin ääressä,majoneesineen juustoraasteineen sekä ryystetään dietti coca colaa ja ihmetellään raskasta oloa...