- Liittynyt
- 12.3.2003
- Viestejä
- 794
- Ikä
- 41
[/B]
Jätit kivasti sen kysymysmerkin pois quottauksestasi...
ps. Sorry tuo epäonnistunut quottaus...deletointi ei ota toimiakseen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
[/B]
Originally posted by juffe
Taidanpa siis siirtyä rahkalinjalle aamuisin sekä välipaloilla. Mitä rahkaa suosittelette, missä olis vähän rasvaa?
-- Juffe
Originally posted by Jakob
Ehrman taitaa olla pakkiksen suosikki. Halpaa ja hyvää.
Originally posted by MissFlightattendant
Ihan pakko kommentoida. Eihän kananmunien keltuaisissa enään nykyään kolenseroleja ole juuri lainkaan!! Hyvää rasvaa keltuaisesta suurin osa. Kanoilla tarkat ruokavaliot ja ruoka-ajat, jotkut saavat jopa hyviä rasvoja ruokaansa lisättynä. Ihan turhaa haaskausta jättää keltuiset syömättä, kun puolet munan proteiineista tulee juuri keltuaisesta. Puhumattakaan siitä, miten ravintorikas kananmuna on kokonaisuudessaan.. Kaippa esim. ulkomaalaisten ja meidän kotimaisten munien välillä on kuitenkin selvä ero, ja meidän kotimaiset ovat moninverroin terveellisempiä, eivätkä sisällä näitä huonoja kolesteroleja..(?)..
Originally posted by juffe
Jos asia TOSIAAN on nykyään näin, niin mikäs siinä, 1-2 munaa päivässä pitää mielen virkeänä.. oisko sulla mitään referenssiä heittää tosta aiheesta?
-- Juffe
Originally posted by MissFlightattendant
Näimpä juuri! Eipä minullakaan nyt ole mitään referenssejä aiheesta... Löytyisiköhän jostakin "munantuottajien" sivustoilta..Joku Laitila-muna oy tai vastaava maatila... Pitänee ruveta varmaan etsimään jostakin...
Jos joltakulta sattuu löytymään jotain faktaa aiheesta, niin on hyvä ja laittaa esille!
Originally posted by MissFlightattendant
Näimpä juuri! Eipä minullakaan nyt ole mitään referenssejä aiheesta... Löytyisiköhän jostakin "munantuottajien" sivustoilta..Joku Laitila-muna oy tai vastaava maatila... Pitänee ruveta varmaan etsimään jostakin...
Jos joltakulta sattuu löytymään jotain faktaa aiheesta, niin on hyvä ja laittaa esille!
Originally posted by MissFlightattendant
Eli ei sitä keltuaista todellakaan kannata jättää syömättä!!
edit: Kiitos tuota linkistä juffe!
Originally posted by maxmussel
Aamiainen on jo muutaman vuoden ajan ollut mulla litra Ingmannin rasvatonta jugua (4g prot/100g). Sillä porskuttaa semmosen kaks tuntia... 750kcal. Noin.
Toisaalta, mullahan on semmonen jänskä aineenvaihdunta joka sulattaa kaks klubia puolessa tunnissa jalkatreenikuntoon... :D
Originally posted by cartman74