Tarkoitus ei ollut todellakaan vähätellä leipomista, ja pakkohan sitä on harrastaa kun kaupasta ei ketosämpylöitä oikeen löydy. Kysymys oli siitä kun se pisti aina muo maku tuomariks ja ei se oikee jos normaalisti syö niin omaan suuhun aina maistunu

En tiiä onko tää sama ku sun leipä resepti, mutta laitan tällasen pika-sämpylä reseptin jos joku haluu tehä, tää on jääny vahvasti mieleen.
Sulata voita ja voitele sillä pieni kulho
Lisää kananmuna
2 ruokalusikkaa mantelijauhoja
Lusikan kärki leivinjauhetta
Ripaus suolaa
Sekoita
3 min mikroon
Näin mäkin oon ymmärtäny.
Ja siis jos en iha hakoteil oo ketossahan on tarkoitus että keho pääsee ketoosi tilaan ja käyttää rasvaa polttoaineena hiilareiden sijaan.
Vaimoni muistaakseki veti ihan nolla hiilareilla tai oisko se max ollu joku 4g/päivä ja eikö mene niin että keho tippuu pois ketoosista jos syö enemmän hiilareita.
Saattoi vaan istua ja hikoilla kun keho poltti rasvaa koko ajan.