🍳 VHH-Ruokavalio

Meta title: 🔥 VHH-RUOKAVALIO – VÄHÄHIILARINEN TEHOMALLI 🔥

Meta description: Syömisen malli, joka korostaa proteiinia ja rasvaa, tasaa verensokeria ja pitää energian vakaana.


Tämmönen yksinkertainen "salaatti" jota on tullu monesti vedettyä ja maistuukin hyvälle.

Raejuustoa (määrän päätät itse)
Tonnikalaa öljyssä/vedessä tai missä itse haluat (sama homma)
Sipuli tai kaksi (pieninä kuutioina)
Pippuria

sekoita kaikki kunnolla kulhoon ja laita jääkaappiin "muhimaan" n. 10 minuutiksi. Nauti! Lisänä jos haluaa käyttää niin jotain salaattikastiketta. Njam!
 
Jepajee, dieetti tältä erää ohi, mutta hiukan vhh-mäisempää silti pitäs vetää kun on muuten ilmapallo pastoilla. Jotten ny ihan tule huutelemaan pelkästään apua niin jauhelihapizza, pihvit on jo niin kaluttuja et jotain pitäs saada uutta. Ihan vaikka ruoka-aineista lähtien, tietysti voi kokeilla jos jotain yksinkertaisia reseptejä löytyy. Mitään tyyliin aivoja ei jaksais alkaa hauduttelemaan montaa tuntia (RESPONSE FOR SYDÄNHAUDUTUS).

Vedin tossa saikun, ja dieetin loppumisen kunniaks roskaa naamaan, ja tuli tollasesta lounassalaatista mieleen joku setti. Majoneesia, lihaa vaikka pelkästään? Trolol.

Miten paljon porukka ylipäätään vetää vhh-tyylillä massalla? Kallista? Kannattavaa edes?
 
Vaniljaletut

- 3 munaa
- 1½ dl vaniljaprotskua
- 1dl mantelijauhetta
- ½dl vehnäleseitä
- 2dl vettä/kermaa
- ½-1dl makeutusjauhetta
(leivinjauhetta)

Vatkaa munat, lisää loput aineet ja anna turvota jääkaapissa hetki. Paista miedolla lämmöllä voin kera ja syö kermavaahdon/kreikkalaisen jogurtin/marjojen yhteydessä. Naaaam...
 
VHH Dietti

Pitkään netin ihmeellisessä maailmassa tutkailin enkä saanut riittävää vastausta.
Eli mitä kaikkea saan syödä VHH dietillä, listatkaa ihan kaikkea tärkeää ja ei niin tärkeää.
 
Pitkään netin ihmeellisessä maailmassa tutkailin enkä saanut riittävää vastausta.
Eli mitä kaikkea saan syödä VHH dietillä, listatkaa ihan kaikkea tärkeää ja ei niin tärkeää.

Eihän netissä enää muusta puhutakkaan kuin VHH.sta ;). Tässä muutama linkki, toivottavasti on apua.
http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Alakarppaus
http://karppaus.info/
http://www.hiilaritietoiset.net/tietopankki.htm
 
Lähes hiilariton pannukakku:

4 munaa
kuumennuksen kestävää makeutusainetta haluttaessa
hyppysellinen leivinjauhetta
n. 100 g tuorejuustoa

Vatkaa valkuaiset erikseen ja sekoita muut erikseen ja yhdistä varovasti. Paista 150 asteessa 20-30 min. Söin kermavaahdon, marjojen ja stevian kanssa ja että oli hyvää :hyper:
 
"Lohkoperunat" lantusta:
Kuori lantut, pilko venemuotoon.
Lantut johonki kulhoon, kulhoon reilusti oliiviöljyä, suolaa, mustapippuria, chilimaustetta, paprikamaustetta.
Pyörittelee sielä niitä ja laittaa uunipellille leivinpaperin päälle ja uuniin 225 asteeseen n.30min.
Hiilareita n.5g/100g.
Sopii hyvin esim tuon itsetehdyn kebabin kanssa!
yllättävän hyvää kun en normaalisti lantusta tykkää. toimii ainakin kalapuikkojen ja kanan kanssa ja tulee samalla vaivalla uunissa. :)
 
Pakko pistää mun uus munakas resepti koska se on tällä hetkellä tuunattu lähelle täydellisyyttä.

3 munaa
Mustapippuria
Salamitangosta leikattu salami viipaleita
Juustoraastetta
Tomaatti

Kananmunat pannulle miedolla lämmöllä (itellä on 4 asteikolla 1-6)
Mustapippuria päälle oikeen kunnolla ja annat munakkaan sitten jäähtyä niin että se on reunoista irti. Tämän jälkeen juustoraaste päälle ja sen jälkeen lisäät salamiviipaleet ja viipaloidun tomaatin päälle. Levy kiinni ja taitat munakkaan kahtia ja annat sisällön lämmetä pari minuuttia ja siitä lautasella sitten.

Eilen kokeilin ensimmäistä kertaa ja aivan uskomattoman hyvän makuista.
 
Testattu, loistava ja nopea vhh-napo yllättäviin mässyihin!

Huuhtele purkillinen kikherneitä ja lataa ne uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 10-15 min luukku raollaan niin että kuivahtavat. Ota pois, kaada kulhoon ja sekoita joukkoon loraus oliiviöljyä sekä suosikkimaustesekoituksesi (itsellä toimii: reilu puoli tl suolaa, ripaus chiliä ja reippaasti jauhettua juustokuminaa). Kaada takaisin pellille. Nosta uunin lämpötila 225, ja paista herneitä n. 15 min lähellä vastuksia rapeiksi. Pistele poskeesi heti tuoreeltaan, nämä eivät säily yhtä herkullisina seuraavaan päivään, tosin luultavasti tuhoat annoksen alle varttitunnissa joka tapauksessa.
 
Nostetaas tää threadi takasi ylös.

Kukkakaalimuusi ja makkarakastike:

Kukkakaalimuusi:
500g (tai niin paljon kun haluaa tehdä) pakastekukkakaalia.
Ruokalusikallinen voita.
Loraus kermaa.
Suolaa ja valkopippuria ripaus

Keitä kukkakaaleja n. 5-10min (ei liian kovaksi mutta ei liian pehmeäksikään)
Kaada vesi pois ja lisää mausteet, voi ja loraus kermaa ja soseuta sauvasekoittimella muusimaiseksi.

N. 11hh koko satsissa.


Makkarakastike:
Lihaisia makkaroita (esim ukkopekkaa)4kpl.
1 iso sipuli
Kermaa 2dl (tai vähän vajaakin riittää).
½pakettia voimakasta koskenlaskijaa.
Maustepippuria ja chilimaustetta.

Ruskista sipulit ja makkarat pannulla.
Kaada kerma sekaan ja paloiteltu koskenlaskija juusto sekaan ja anna sulaa miedolla lämmöllä.
Mausta.
Syö.

n. 10hh koko satsissa (ilman sipulia n. 6hh)

Ja näistä molemmistaha saa joku 2-3 annosta!
 
Itse huitasin tänään ennen treeniä burriton, jonka "leipä" oli tehty kananmunasta. Vatkataan pari munaa kupissa ja levitetään leivinpaperille. Siihen vaan sitten maun mukaan täytteet.
Esim. avocadosta on hyvä itse vääntää cuacamole, koska hiilareita ei taida olla juuri ollenkaan. Tomaattipyreestä ja paseeratusta tomaatista voi sitten veistellä tomaattimössön.
Eihän tuo tietty valmiskaan kaupan mössö paljoa hiilareita sisällä.

Toinen hyvä jota tein eilen on kananmunablini. Pohjaan ja kanteen tulee pari kananmunaa, vähän emmentalia, pilkottua sipulia, vähän suolaa ja mustapippuria.
Paistetaan ensin pohja, jonka jälkeen heitellään täytteet. Itse viipaloin täytteeksi salamia ja kinkkuhan toimii aina. Siihen päälle toinen kananmuna, jossa samat ainekset, kuin pohjassa ja paistetaan kevyesti kummaltakin puolelta.
Kruunasin komeuden vielä ruokalusikallisella smetanaa, sipulimurskaa ja vähän valkosipulia. Nuo mitat on tietty viitteellisiä, eli maun ja fiiliksen mukaan voi lähtä tota rakentaan.
 
Kyllä sen keltuaisenkin voi salaattiin laittaa :rolleyes:

Mä teen paljon uunivihanneksia, eli pilkon paprikaa, kesäkurpitsaa, munakoisoa, sipulia (paljon!), parsakaalia jne., laitan vuokaan ja sit uuniin n. 30 minuutiksi. Uunin jälkeen niille voi tehdä juustokastikkeen, mihin tulee maitoa (kuumenna kattilassa) ja juustoa (sulata maidon joukkoon, vuohenjuusto on aika hyvää). Mausteena mustapippuria ja suolaa.

Selitäs vähän vielä tarkemmin. Laitatko vihannekset johonki folioon? Meinaan, että eivätkö ne kärähdä/kuivu uunissa aika nopsaan? Kuin iso tuosta juustokastikkeesta tulee eli kuinka paljon maitoa/juustoa? Toimisiko homma, jos laittaa vihannekset lillumaan juustokastikkeeseen alusta lähtien?
 
Back
Ylös Bottom