Öljyt

Mikä öljyssä muuttuu kun valmistuksessa käytetään lämpöä? Jokunen vitamiini taitaa hajota, mutta niitäkin (e-vitsku) taitaa vielä jäädä yllin kyllin jäljellekin. Mutta mikä rasvahappokoostumuksessa todella muuttuu?

Ainakin Rainbown kylmäpuristettu oliiviöljy on kyllä hirveän makuista. Nyrkkisääntönä käytän ruoassa/ruoanlaitossa tavallisia öljyjä (kylmäpuristettu taitaa mennä 'pilalle') ja kylmäpuristettua raakana.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Oliiviöljyistä parhaan makuista on ehdottomasti Bertollin vaalea(kylmäpuristettu tietenkin). Rypsärinä menee Virginoa ja satunnaisesti halpisöljyä(jos muuta ei ole saatavilla).
 
Originally posted by Sakkeus
Voi maksaa jopa 10 kertaa enemmän

...mutta maksaa silti melko vähän. Jos hinta on 8€ litralle, niin ei se ihan hirveästi ole.

Mulla litra öljyä kestää kohtalaisen kauan kun en sitä suoraan pullon suusta juo, vaan käytän ruoanlaittoon ja salaatinkastikkeisiin. Aivan sama maksaako se 4 vai 8 euroa pullolle, ruokakuluina tuo on siitä pienimmästä päästä kun vertaa vaikka johonkin kanafileen menekkiin meidän taloudessa.
 
Mitä tai millainen tämä hyper/hypoglykemia tarkalleen ottaen on?
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom