- Liittynyt
- 18.4.2002
- Viestejä
- 1 779
Mikä öljyssä muuttuu kun valmistuksessa käytetään lämpöä? Jokunen vitamiini taitaa hajota, mutta niitäkin (e-vitsku) taitaa vielä jäädä yllin kyllin jäljellekin. Mutta mikä rasvahappokoostumuksessa todella muuttuu?
Ainakin Rainbown kylmäpuristettu oliiviöljy on kyllä hirveän makuista. Nyrkkisääntönä käytän ruoassa/ruoanlaitossa tavallisia öljyjä (kylmäpuristettu taitaa mennä 'pilalle') ja kylmäpuristettua raakana.
Ainakin Rainbown kylmäpuristettu oliiviöljy on kyllä hirveän makuista. Nyrkkisääntönä käytän ruoassa/ruoanlaitossa tavallisia öljyjä (kylmäpuristettu taitaa mennä 'pilalle') ja kylmäpuristettua raakana.