• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Yleinen sinkkuketju (HUOM! Vain sinkut saavat kirjoittaa)

Liittynyt
24.10.2010
Viestejä
2 264
Saat ihan kuule isse valita, mää lähetän sulle Smurffilimsaa tai vaikka ruusuja ja suklaakonvehteja, jos minut voitat! :D
Jaffakin on ok, sillä tuntuu olevan suhteellisen korkia onnistumisprosentti täällä.
 

no-body

huuhaa
VIP
Liittynyt
5.10.2004
Viestejä
10 754
Ikä
40
Kaupunki
Porvoo
^No mutta suklaakonvehtirasiahan kuulostaa ihan hyvältä idealta, sellaisen kun yhdistää Judiksen jaffapulloon niin saa aikaiseksi hyvät forever alone-masennusbileet:D!
 
Liittynyt
19.3.2011
Viestejä
58
Kyllä vaan taas pakkiksen ihmiset oli oikeassa tuosta tytöstä, mikä kieltämättä on aika pelottavaa :D mut joka tapauksessa miusta puuttu Se Jokin® ja tässä toisessa äijässä sitä kuulemma on... :( taitaa olla taas aika keskittyä vain töihin ja reenaamiseen ja odottaa ihmettä :puntti:
 
Liittynyt
22.1.2004
Viestejä
6 890
Jes! Mua käytettiin hyväksi. Nainen nappas mut baarista mukaan ja sain pesää. Ei halunnut vaihtaa numeroita tai mitään koska ei diggaa sellaisesta, halusi vaan seksiä.

Feels good man.
 
Liittynyt
31.10.2005
Viestejä
12
Jaha en oo kahteen viikkoon muistanu purnata. Onneksi te muut ootte vaikeroinu sinä aikana sen 60 sivua. On kyllä kieltämättä aika terapeuttista huomata että muillaki menee, jossei nyt päin vittua, niin ainakin raakasti vitun ohi.

Sen lisäksi, ettei oo tänä aikana tietenkään tullu naisentuoksahdustakaan nenäkarvoihin, niin eräs toinen tosiseikka on iskenyt kunnolla päin naamaa. Nimittäin kun reilu kaks kuukautta sitten muutin töiden perässä nykyiselle paikkakunnalle, niin kaikki kaverit on nyt sit 200 km päässä. Mulla ei oo täällä nyt oikeestaan yhtäkään kaveria. Se ainutkin, joka täällä valmiiksi asui, on jumaliste AINA töissä (tai nukkumassa). Varsinkin näin viikonloppuisin on ihan liikaa aikaa vaan olla yksin ja kerrata mielessään elämän kurjuutta (joka siis tälläkin hetkellä johtuu vain ja ainoastaan naisen puutteesta höhöhööö). Enkä oo yhtään sellanen tyyppi, että voisin vaan mennä ja ängetä mukaan johonki porukkaan ja sitä kautta hankkia uusia kavereita.

No toivottavasti syksyn tullen ja koulujen alettua jokunen puolituttu palais jatkamaan opintojaan, tosi monet kun tuntuu häippäsevän kesän ajaksi kotikonnuille töihin. Sit pitää vaan niitä alkaa hätisteleen.

Paskasti purnattu, ja vieläpä ohi aiheen. Lähden tästä salille toteamaan että rauta ei nouse --->
 
Ylös