• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Yleinen sinkkuketju (HUOM! Vain sinkut saavat kirjoittaa)

Liittynyt
20.6.2018
Viestejä
2 536
Olen vain pirun kiireinen ollu, valitettavasti ei liity naisiin. Höh haluun sit koko haaremin kunhan löytyy.
Jos elät ysikymppiseksi, niin on mahdollista, että olet ainoa mieshoidokki palvelutalossa! Daamit kilpailevat seurastasi. Jotain kivaa odotettavaa siis tulevaisuudessa (y)

Aikamoinen jysäri rTMS:n jälkeen. Onkohan flunssalla jotain vaikutusta, kun valmiiksi oli jo tahmea olotila.
 

Laardi

VIP
Liittynyt
26.5.2004
Viestejä
6 995
Ikä
45
Kaupunki
Espoo
Olen kai maininnut joskus fetissistä pidempiin naisiin?

Äsken kaupassa kovettui jokin muukin kuin valtimot kun hyllynnurkasta kääntyessä huomasin okulaarieni olevan naisihmisen nännien korkeudella.
 
Liittynyt
30.3.2014
Viestejä
9 343
No hyvä että lauma on taas koossa. Ensi kerran Rantis voisi sitten tulla jonkun naisen sieppaamaksi, jotta on tarinaa kerrottavana kun palaat.

Tää on se hetki kun tulee myöhään kotiin ja haluaisi kaivaa kaapista kiinalaisen kokin loihtimaan aterian. Tai edes jonkun valmiin mikroruoan. No, onneksi on ees mysli :unsure:

E. Ja onhan tää mysli parempaa kuin joku eltaantunut mikroateria. Jouduin ykspäivä syömään sellaisen. Se näytti siinä lautasella isolta annokselta, mutta pari haarukallista ja lautanen oli tyhjä. En tullut edes kylläiseksi :cry:. Se oli kyllä surullinen työpäivä, ja hyvä muistutus siitä miten tärkeää on tehdä aina omat eväät.
 
Viimeksi muokattu:

JS88

VIP
Liittynyt
19.3.2009
Viestejä
1 970
Kaupunki
Oulu
Tälläisinä hetkinä ois kiva jakaa ajatuksia jonkun kanssa. Suunnitella tulevaa jonkun kanssa, työelämääkin jne. Taikka siis ajatella niitä ääneen, miettiä hyviä ja huonoja puolia, iloita onnistumisista yhdessä jos pääsee maaliin jne.

Oon itsenikin yllättäen päätyen hakemaan sellaista työtä mitä en ois uskonut vaikkapa vuosi sitten koskaan yrittäväni. Nyt osittain esimiehen kannustuksesta päädyin sisäisessä rekryssä hakemaan ja nyt haastattelun jälkeen tuli kutsu jatkokierrokselle...

Varmaan siis juon itsekseni oluen jos tuo tärppää ja jos ei tärppää, niin juon itsekseni oluen (n)
 

EL5

Liittynyt
30.11.2011
Viestejä
164
Kaupunki
Lieto
Nyt on itselläkin sellainen tilanne päällä että olis tosi kiva jos olis se joku. Uus lääkitys tekee temppujaan.
Vaikken vuosiin ole alkoholia juonut niin mulla on tossa hyllyssä jokunen litra vodkaa, niistä on joskus kaadettu kaverille eikä ne ole olleet mikään ongelma. Nyt mietin pitäiskö niistä hankkiutua eroon kuitenkin.
Mietin pitkään kirjoitanko mitään. Eikö tosiaan ole muuta paikkaa kuin kaatis jonne avautua..
 
Liittynyt
30.3.2014
Viestejä
9 343
Onhan niitä muitakin vaikka mitä. Tukinetillä on ainakin jotain auttavia puhelimia tai chattijuttuja, sit eiks oo jotain Miessakit -järjestö tms, ja sit onhan meillä kaikilla on jotain läheisiä, ei niitä vaan arjessa meinaa muistaa, ja sit kun on huolia niin ei halua olla vaivoiksi. Ja kun mulla oli joskus raskas elämänvaihe, niin pääsin työpsykologille juttelemaan, se oli kyllä parasta. Mutta - kaatis on kyllä paras.

Se työmatkakuvioko sua stressaa?
 
Liittynyt
20.6.2018
Viestejä
2 536
Minun tekee mieli Lidlin kreikk. hunajajukurttia!

Tänään aloitin puolen vuoden tetrasykliinikuurin ruusufinniin. Sitten onkin jo kevät ja runsaasti valoa, kun se loppuu ja ihoni on tietysti suloinen kuin vauvan peppu. Miri - ostin tänään Konjac Sponge -puhdistussienen, kun sitä kovasti ruusufinninaamat on netissä kehuneet.

EL5 - hyvä kuitenkin, jos tietää lääkityksen syypääksi. Menee varmaan ajan kanssa ohitse. Avautuminen kannattaa myös.

Minun rTMS-hoidosta on tullut selvä positiivinen vaste :) Ja tuli vihdoin kutsu uniapneatutkimukseen lokakuun lopussa.

Nyt tähän vielä joku sopivasti lihaisa ja partainen mies, kiitos.
 
Liittynyt
18.9.2010
Viestejä
1 253
Ikä
34
Kaupunki
Siilinjärvi
Minä kävin eilen työterveydessä viitisen viikkoa kestäneen flunssan vuoksi kun tuntuu että kaikki röhä tulee keuhkoista.

Kuunteli että pumpussa sivuääntä ja kävin sitten samoilla vauhdeilla keuhko röntgenissä, verikokeissa ja sydänfilmissä. Huomenna soittoaika ja mahdollisesti kutsu sydän ultraan.
 
Liittynyt
30.3.2014
Viestejä
9 343
Miri - ostin tänään Konjac Sponge -
Minullakin oli kokeilussa vuosi sitten. Mutta en ehkä ole paras mahdollinen koekaniini, koska...

Oon käsittämättömän huono ihon hoitaja. Hoitorutiinini on ainoastaan se, että käyn kuumassa suihkussa lähes joka ilta. Virhe! Se kuivattaa tietenkin ihon ja hiukset - mutta rentouttaa ihanasti ja on helppo nukahtaa. No, suihkussa annan veden valua naamalle, mutten käytä mitään pesuainetta. En laita rasvaa paitsi jos naama on joskus kuiva (semmoinen kiristävä ja kutiseva siis, pintakuivahan se on aina). Aamulla sit laitan pisaran itseruskettavaa sekoitettuna ihovoiteeseen (Lactolinella on hyvä ja halpa ihovoide) ja laapin sitä naamaan ja se on siinä. Meikkaan nykyään jaksamisen mukaan, ja koska ei ole ketään, jonka takia haluaisin näyttää hyvälle, niin jaksan harvoin.

Lopputulos on se, että mulla on maailman isoimmat naururypyt. No, kukaan ei ole (ihan) täydellinen.
 
Liittynyt
6.5.2014
Viestejä
734
Kaupunki
Oulu
Se on jännä, että terveyttä osaa arvostaa vasta, kun sen menettää. Tsemppiä kaikille teidän terveyshuoliin!

Minun huoli on tällä hetkellä ulkonäöllinen. Tullut ihmeellinen kalju viiva vaakatasossa päänahkaan eli tarkoittaakohan tämä sitä, että pian on kalju. Harmiku syö aivan hirmusti itsetuntoa tuollainen. Käytiin tänään työporukalla syömässä niin piti juoksemalla juosta vesisateesta pitseriaan, ettei hiuslakka kulu pois ja paljasta kaljua plänttiä. Ja koita nyt etsiä vielä miestä, jolle kelpais kalju emäntä :LOL:
 
Liittynyt
30.3.2014
Viestejä
9 343
Ois kyllä haasteellista olla kalju nainen. Isomummoni oli. Mut kun siihen nyt heti ja ajoissa tarttuu, niin nykyään on taatusti keinoja herättää ne nuupahtaneet hiustupet takaisin henkiin. Enkä tarkoita mitään apteekin shampoota vaan lääkärin keinoja.

Paitsi ellei ne ole olleet jo pitkään kaljuina. Silloin ei varmaan auta kuin korkeintaan hiussiirre.

Jos ihonhoito mulla onkin aina ollut retuperällä, niin hiuksiin satsaan kyllä aika paljon. Toi curly girl method on ollut kiva, hoitanut hyvin hiuksia ja tuotteet on halpoja. Inhottavin ongelma mulla on ihottuma. Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita tai muotoilutuotteita ei oikein kestä.
 
Ylös