• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Yötyö ja diettaaminen

Liittynyt
8.10.2012
Viestejä
1
Mietin kumpaan osioon tämän laitan aloittelijoihin vai tänne ruokapuolelle ja päädyin sitten tänne kuitenkin.

Eli ongelman tynkä on seuraavanlainen; teen pääsääntöisesti yövuoroa töissä ja aion aloittaa nyt monen monen vuoden jälkeen reenaamisen jonka valitettavasti joudun aloittamaan rasvanpoltolla. Mulla on ammattilaisen tekemä dieetti tossa käsillä, mutta miten mä sovitan sen yövuoroon? Lähinnä mietin yövuorojakson ekaa yötä, jolloin hereilläolo tunteja tulee enemmän, jos en saa nukuttua kunnon päikkäreitä. Dieetin ohjeen mukaan ruokailujen väli on min 2h ja maks 4 h... Ja sitten itse yövuorojaksolla, niin syöttekö yön aikana ihan normaalisti nuo dieetin ruoat kuin eläisitte päivässä vai miten?
 
Liittynyt
21.1.2010
Viestejä
386
Ite dieettasin ollessani opiskeluaikoina 3-vuorotöissä kesätöissä tehtaalla. En yöllä koskaan mitään raskaampaa syönyt, rahkaa ja ananasta ja paljon vettä. Hiilarit pistää väsyttämään (korkeintaan saattoi mennä 1-2 leipää). 2h välein pistin jotain suuhuni.
 
Liittynyt
31.5.2012
Viestejä
147
Itse teen myös paljon yövuoroja ja kyllä se dieettaaminen onnistuu hyvin. Itse oon ajoittanut lämpimät ruuat päivälle ja yölle sitten kevyempää evästä yleensä esim. rahkaa ja prodedrinkkejä. Sitten kun pääsee töistä aamulla niin kotona heti puuroo ja rahka naamariin ja untenmaille. Eipähän ainakaan herää sitten nälkään ja saa nukuttua sen 7-8h ilman heräämisiä. Ennen töihin lähtöö yleensä vielä nappaan päivän öljyt naamariin ja töissä sitten vielä jotain protskupitoista ennenku hommat alkaa.
 
Ylös