Veri

Liittynyt
8.4.2008
Viestejä
1
Mistä saisi ostaa verta? Jostain teurastamolta varmaan sais halvalla? Finelin mukaan helvetin hyvät ravintoarvot:

energia laskennallinen 218 (52) kJ (kcal)
hiilihydraatti imeytyvä 0.1g
rasva 0.4g
proteiini 11.8g

Puol litraa verta 260 kalorii 59 g protskuu!:dance2:
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ohoh. vois laittaa vähän verta protskupirtelön joukkoon.

paljonkohan on hintaa verellä ja mistä elukasta ne veret on yleensä otettu
 
Mitä tää ''veri'' on? ja paljon maksaa ja minkä kokonen pussi?
 
Verestähän saa kaikenmoisia herkkuja (ohukaisia, palttua, pirtelöä jne.). Itse pidän siitä raakana, suoraan kaulavaltimosta.

Anyway, ovathan kaikki verestä tehdyt ruoat sinänsä suht terveellisiä.
 
Nyt alkaa oleen jo turhan HC-meininkiä meikäläiselle.. ja todellakin pitää jo olla se musta, ei-läpinäkyvä muovipuollo jos meinaa noita verisiä prodedrinksuja vedellä esim. koulussa ;)
 
Eli aina kun tulee haava johonkin kohtaa niin alkaa imemään verta suuhun :D
 
Mä en haluais tätä ketjua lukkoon, joten kysynpä nyt vakavalla mielellä, harrastaako joku oikeasti veren juomista rahkojen ja palkkareiden ohessa? Kertokaa ihmeessä kokemuksia.
 
Ainakaan oma veri ei imeydy vatsassa vaan pistää oksettamaan.
Näin ainakin sairaalassa joskus sanoivat.

Entä jos lisää esim. suolaa tai blandaa jollain?
Sitten tulee mieleen hygienia(salmonella, yms.) jos vetää raakana.
 
Luulisin, että on Nautaa, poroa ja hirveä.
Meinaatko ettei possua? :o

Sitten tulee mieleen hygienia(salmonella, yms.) jos vetää raakana.
Tuskin sitä kukaan raakana alkaa vetämään eise pysy edes mahassa vaan ylös tulee. Pakko tehä jotain lättyjä sun muuta paskaa.
Mitä veri muuten maksaa litralta??
 
Jossain Afrikan maissahan ne valuttaa verta nautojen kaulavaltimoista säännöllisesti (siis tappamatta sitä eläintä) ja tekee siitä jotain velliä, näyttäis että jotain jauhoja sotkee joukkoon (tv:stä opittua:D). Veriletuissakin on kait ravintoarvot suht kohdallaan. Ite kun tekee niin saa varmaan vielä parempia kun kaupan valmiit.:rolleyes: Ja käyhän ne evääksikin. Yks tuttu vetää kylmänä sinapilla.
 
Jossain Afrikan maissahan ne valuttaa verta nautojen kaulavaltimoista säännöllisesti (siis tappamatta sitä eläintä) ja tekee siitä jotain velliä, näyttäis että jotain jauhoja sotkee joukkoon (tv:stä opittua:D). Veriletuissakin on kait ravintoarvot suht kohdallaan. Ite kun tekee niin saa varmaan vielä parempia kun kaupan valmiit.:rolleyes: Ja käyhän ne evääksikin. Yks tuttu vetää kylmänä sinapilla.

Joo ja voidaan blandata myös lehmän maidon kanssa:D Oli aika härön näköstä kun dokkarissa pistettiin reikä lehmään ja sieltähän veri lensi, eikun sitten vaan kuppia alle ja alas.

Veriletut on tosi hyviä.
 
Kertosko joku ton veren hinnan? ja minkälaisessa pakkauksessa se on siel pakastealtaassa?
 

Suositut

Back
Ylös Bottom