• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

vBulletin 4, iso päivitys. Palauteketju.

Pidetäänkö user infossa kirjoittajan ikä?

  • Ei

    Votes: 0 0,0%
  • Kyllä

    Votes: 0 0,0%

  • Total voters
    0

Mike

Ompa outo!
Pakkotoisto.com
Liittynyt
16.4.2002
Viestejä
81 774
Kaupunki
Helsinki
Forumi ja etusivu menee uusiksi vallan kokonaan uuden vb4 suiten myötä. Päivitys alkaa sunnuntaiaamuna ja kestää hetken aikaa. Forumi nollaantuu värien ja muiden teema-asetusten osalta defaultiksi asennuksen jälkeen. Layout muokataan takaisin Pakkotoiston väreihin lennosta, joten ei kannata pelästyä uutta tuotteen perusilmettä.

Myös etusivu menee uusiksi ja Joomla poistuu käytöstä. Kaikki tähän asti julkaistut uutiset arkistoidaan ja uusi julkaisujärjestelmä otetaan välittömästi käyttöön.

HUOM!

Forumin värit, fontit ja muut teema-asetukset ovat oletusarvoissaan asennuksen jälkeen, ne muokataan lennossa takaisin Pakkotoiston väreihin!


Palaute bugeista tähän ketjuun, mutta ei palautetta väreistä tai muistakaan teema-asetuksista ennenkuin ne on saatu muokattua uudelleen.

Päivitys alkaa noin klo 08-09 ja kestää mitä kestää, toimintavalmiiksi käytön osalta menee arviolta 15minuuttia jos sitäkään.

Jos fataaleja ongelmia ilmenee, infoan siitä blogissani htto://mike.pakkotoisto.com

HUOM!

Vielä kerran. Forumin leiska muuttuu defaultiksi asennuksen myötä, vanha css tyyli ei ole käypä uudessa versiossa. Älä siis ihmettele uutta ilmettä, se muokataan lennossa takaisin.


ps. eli tähän ketjuun ei tartte tulla sanomaan ekan 5 minuutin aikana "näyttää paskalta tämä uusi". Sitä muokataan lennosta. 
Liittynyt
26.1.2004
Viestejä
61
Morjensta! http://www.pakkotoisto.com/content.php ,oikealla on Recent Forum Posts. Kun painaa sitä sinistä nuolen kuvaa niissä recent posteissa, eli go to last post, niin se ohjaa threadin ekaan postiin. Ts. siihen viimeisinpään postaukseen, mitä sivulla mainostetaan, ei k.o.sivulta pääse millään.

edit:tällä postauksella se kyllä toimii, mutta ei niillä alemmilla.
 
Ylös