- Liittynyt
- 15.3.2004
- Viestejä
- 13 068
Väitös: Kaikki kovat rasvat eivät olekaan vaarallisia
Ravinnon sisältämä kova rasva voi vaikuttaa edullisesti joihinkin sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin. Tänään Turun yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan veren rasvapitoisuus aterian jälkeen on merkittävästi matalampi silloin, kun aterian rasva on tyydyttynyttä. Aterian jälkeen verestä mitattu runsas rasvapitoisuus on äskettäin todettu tärkeäksi sydän- ja verisuonitautien riskitekijäksi.
Saska Tuomasjukan tutkimustulokset ovat yllättäviä ja asettavat rasvan käytön suositukset uuteen valoon. Tutkija suosittaakin elintarviketeollisuudelle siirtymistä kovetetun kasvisrasvan käyttöön nykyisen halvan palmuöljyn sijaan.
http://194.252.88.3/rsweboul.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content9BB9C
Ravinnon sisältämä kova rasva voi vaikuttaa edullisesti joihinkin sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin. Tänään Turun yliopistossa tarkastettavan väitöstutkimuksen mukaan veren rasvapitoisuus aterian jälkeen on merkittävästi matalampi silloin, kun aterian rasva on tyydyttynyttä. Aterian jälkeen verestä mitattu runsas rasvapitoisuus on äskettäin todettu tärkeäksi sydän- ja verisuonitautien riskitekijäksi.
Saska Tuomasjukan tutkimustulokset ovat yllättäviä ja asettavat rasvan käytön suositukset uuteen valoon. Tutkija suosittaakin elintarviketeollisuudelle siirtymistä kovetetun kasvisrasvan käyttöön nykyisen halvan palmuöljyn sijaan.
http://194.252.88.3/rsweboul.nsf/sivut/uutisaihe?opendocument&pageid=Content9BB9C


.
:D No aikamoista shittiähän ne on vaaleine pastoineen, sokereineen ja palmuöljyineen.