Uunissa valmistettavia proteiinipitoisia ruokia?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Juissi
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
2.3.2003
Viestejä
53
Jeps kertokaapa hyviä ja helpohkoja uunissa valmistettavia proteiinipitoisia ruokia kun ei haluaisi niin usein paistaa ruokaa. (jauheliha, broilerifilepalat, yms). Ruokaa paistaessa kun ruuan karsinogeenisyys lisääntyy. Uunissa valmistettu ruoka on vähemmän syöpää aiheuttavaa!
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
makaroonilaatikkoon laittaapi siihen kananmunamaitosysteemiin tyyliin 6-12 kananmunaa ja vähä maustamatonta heraa ni siinä on vähä lisää...
 
Broilerin rintafileitä, mustapippuria päälle, uunivuokaan (kevyt?) kermaa, sinihomejuustoa ja säilykepurkista persikkaa pilkottuina kuutioiksi. Uuniin reiluksi puoleksi tunniksi reiluun 200 asteeseen ja ah, tätä kelpaa tarjota vaikka anopille.
 
Valmistaa ihan normiruokia mutta vetelee ohessa sheikkeristä proteiinit? Tai perinteisesti heittää lautaselle vähän raejuustoa mukaan?
 
Tää on hyvää:

Seitiä 400g
mausteeksi chiliä+aromisuolaa
päälle sipulia (mikrossa pehmennettyä, siis pikkusen voita/öljyä sipulien päälle ja kuumennus).
Päälle kevytruokakermaa ja pikkusen voimakasta juustoa, esim polaria.

siihen riisi tai pottumuusia päälle.:whip:
 
Hirvenpaistin paistoin uunissa tuossa muutama päivä sitten. Vähärasvaista, proteiinipitoista ja jumalattoman hyvää.
 
Broilerin rintafilettä, ruokakermaa, pakastepinaattia, aurinkokuivattua tomaattia ja mausteita maun mukaan. Uunissa 30 minuuttia 200 asteessa.
 
Ostat kaupasta esim naudan/härän paistiköntin, ruskistat hieman sitä pannulla ja laitat uuniin. Helppoa kuin mikä ja kaiken lisäksi hyvää (... mikäli tykkää lihasta :jahas: )
 
Prismasta ainakin löytyy isoja kalkkunan paisteja muistaakseni 6-7e kilohintaan. Paisti vaan jugurtti+öljy+curry+chili+appelsiini-marinadiin yön yli ja sitten uuniin sooseineen pariksi tunniksi. Varsin maukasta ja helppoa.
 
kilo lihaa uuniin.

edit: maun mukaan sisäfilettä, ulkofilettä, mausteita jne shittiä. todella helppoa!

Pitää kyllä sanoa, että purskahdin nauruun ton avausviestin kohdalla. Saa aikamoiset fobiat olla jos ei syövän pelossa uskalla enää paistaa ruokaansa.

Sama :)
 
Keitä ensin pastaa kattilassa, kippaa ne uunivuokaan, sekaan broilerin suikaleita ja mausteita ja koko systeemi sekaisin. Perään vielä kermaa ja vuoka uuniin. Päälle voi heittää vaikka juustoa jos tykkää. Kannattaa muuten käyttää pastana jotain "hienompaa" kuin tavallinen makaroni. Näyttää hienommalta ja maistuukin sen takia paremmalta. :D ...Tiedän, mulla on ongelmia.

Pitää kyllä sanoa, että purskahdin nauruun ton avausviestin kohdalla. Saa aikamoiset fobiat olla jos ei syövän pelossa uskalla enää paistaa ruokaansa. Nykyäänhän taitaa ihan kaikki aiheuttaa syöpää. Ei sitä voi tehdä oikeasti yhtään mitään jos koko ajan pelkää.
 
Lihamureke. Kilo pari naudan jauholihaa, vähän munaa, korppujauhoa, sipulia, pippuria ja suolaa.
Itse kietaisen sisään vielä paprikan makuisen koskenlaskijasulatejuuston ja kutsun valmista möttiä "siiliksi".
 
minkäslaisia nuo uuniin/mikroon/paistinpannulle laitettavat pyttipannut on? onko ne hyviä ruokia? ovat kohtuullisen halpoja ja todella helppo heittää vaan uuniin 15minuutiksi.
 
(kirjo)lohifilee folioon, kaveriksi sipulia, kasviksia ja tuorejuustoa. Lisukkeeksi voi latoa uuniin sopivaa perunaa, esim. rosamundaa.

Paljon hyviä rasvoja:thumbs:
 
mitkä valmisruuat ovat hyviä? ei ehdi ruokaa tekemään joten pakko noita syödä.

Älä puhu paskaa. itse herään aamulla klo.9.00 käyn kaupassa ja hoidan ihmissuhteita+treenaan enne puolta kolmea, jolloin taas menen töihin.
Töistä pääsen klo 23.00, menen kotiin ja teen vatsatreenin, jonka jälkeen valmistan seuraavan päivän ruoat.

Laiskuus ei ole ajasta kiinni, tai sitten et osaa laittaa ruokaa?

Ps. voin näin entisenä kokkina sanoa, että lähes poikeuksetta kaikki valmisruoat ovat paskaa.Joko ravintoarvollisesti, tai sitten käytetyt materiaalit (esim liha) on sellaista, että koirakaan syö sellaista kuraa.

Niin, en katso tv:tä, siinä on yksi oiva kein o nipistää ruoanlaittoon aikaa:thumbs:
 
no eiköhän sitä aika paljon samoja ruokia voi tehdä uunissa mitä paistamallakin. Lihapullat/pihvit, kala, kana, täysliha jne.. Kyllähän paistamalla paremman makuista tulee :kuola:.

Ruuanlaitto on muutenkin pirun hauskaa puuhaa kun vähän soveltaa. Musa pauhaamaan ja sitten kattilat leveeksi. :D. Keittiö on vaan aika törkeen näkönen noiden sessioiden jälkeen :nolo:, siksi sitä ei kamalasti jaksa tehdä alusta loppuun itse.
 
Jeps kertokaapa hyviä ja helpohkoja uunissa valmistettavia proteiinipitoisia ruokia kun ei haluaisi niin usein paistaa ruokaa. (jauheliha, broilerifilepalat, yms). Ruokaa paistaessa kun ruuan karsinogeenisyys lisääntyy. Uunissa valmistettu ruoka on vähemmän syöpää aiheuttavaa!

Ilman karsinogeenisyys lisääntyy, jospa lopettaisimme hengittämisen..
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom